iranhfc

عمومی

iranhfc

عمومی

  • ۰
  • ۰

راه اندازی فست فود

امروزه در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه ، از جمله کشور عزیزمان ایران ، صنعت غذا از لحاظ کیفیت ، تنوع ، طعم و مزه ، نحوه تهیه ، پخت ، بسته بندی و عرضه پیشرفت های قابل توجهی را حاصل کرده است ، لذا روزبه روز بر طرفداران این صنعت افزوده می گردد که اغلب فکر راه اندازی یک شغل مرتبط با صنعت غذا چه بسا در حجم کوچک و گاها در سطح کلان در منطقه یا شهر خود را در سر می پرورانند . این مهم ، مدیریت مرکزی رستوران های زنجیره ای ایرانویچ را بر آن داشت تا جهت یاری عزیزانی که تمایل به ورود در این وادی را دارند ، اطلاعات و توضیحاتی در رابطه با خصوصیات شغل فست فود و رستوران داری که یکی از شاخه های اصلی صنعت غذا محسوب می شود و همچنین برخی نکات اساسی و بارز در مورد برتری این نوع فعالیت نسبت به بیشتر شغل ها و فعالیت های بازار آزاد کسب را یاد آور شود تا دوستان عزیز و متقاضیان راه اندازی رستوران بتوانند با انگیزه ، اعتماد و پشتکار بیشتری قدم در این عرصه گذارند .

متاسفانه در کشورمان مدتی است که در بسیاری از شغل ها و فعالیت های بازار آزاد کسب ، رکودی طولانی به وجود آمده است . امروزه سرمایه گذاری های جدید در بسیاری از شغل ها به یک معضل تبدیل شده و ثبات و تضمینی برای برگشت سرمایه اولیه و درآمدی مکفی در آنها وجود ندارد . لذا وجود بسیاری از شغل های واسطه ای و دلال گری های مرتبط با اکثر کسب و کار های بازار آزاد ، خود دلیل دیگری بر رکود آنها شده است . تورم و مشکلات اقتصادی نیز دلیلی دیگر بر کاهش قدرت خرید مردم شده که بسیاری از شغل ها و کسب و کار هایی که نیاز اجباری و اصلی معاش مردم را تامین نمی کنند ، تحت الشعاع قرار داده است . لذا با توجه به موارد مذکور و بسیاری نکات دیگر ، به تجربه ثابت شده که صنعت غذا ، خصوصا شاخه فست فود و رستوران داری که ارتباط مستقیمی با اقشار جامعه دارد و تامین کننده مستقیم نیاز اصلی مردم می باشد ، آسیب کمتری را نسبت به بقیه شغل های بازار آزاد کسب متحمل شده ، که البته خود ماهیت این شغل نیز در این موارد بی تاثیر نبوده که در ذیل به برخی از آنها اشاره شده است :

1. بر اساس آمار های به دست آمده نسبت تعداد مشتریان و متقاضیان غذا در کل کشور به تعداد رستوران ها و فست فود های فعال (البته با کیفیت غذای مطلوب) در سطح  بسیار بالا تری در مقایسه با سایرشغل های بازار آزاد وجود دارد ، که این امر موجب گردیده تا صنعت غذا و مخصوصا شاخه فست فود و رستوران داری آن در طبقه بندی اقتصادی عرضه و تقاضا ، دارای رتبه بسیار مطلوب باشد ، و باعث شده تا تعداد مشتری و متقاضی لازم و کافی برای غذا همواره وجود داشته باشد .

2. به دلیل اینکه حضور مردم در رستوران ها و فست فود ها (خصوصا آنهایی که دکوراسیون و امکانات قابل توجهی دارند) سه هدف تفریحی ، تشریفاتی و تهیه غذا را دنبال می کند ، لذا هر سه مورد این اهداف با هم موجب گردیده تا حضور و استقبال مردم نسبت به سایر شغل ها گسترده تر و پیوسته صورت پذیرد و جذابیت بیشتری را برای مشتریان و متقاضیان به وجود آورد ، و در اصل نیاز به محقق شدن هر یک از این اهداف خود به تنهایی نیز نهایتا به مراجعه مردم به رستوران ها و فست فودها می انجامد .

3. به دلیل اینکه تعداد مراجعات مردم به یک رستوران یا فست فود به مراتب بیشتر از مراجعه به اکثر شغل های دیگر در هفته ، ماه و یا سال می باشد ، لذا به تجربه ثابت شده که کم هزینه ترین تبلیغات در سطح کلان مربوط به شغل و فعالیت فست فود و رستوران داری می باشد . زیرا خود مردم به دلیل مراجعات و سفارشات مکرر غذا ، در بیشتر مواقع و در جلسات خصوصی ، مهمانی ها ، مراسم و محل کار در حال صحبت و تبلیغ در مورد رستوران یا فست فود محبوب خود هستند و این خود بزرگترین تبلیغ رایگان بوده که تاثیر گذارترین نوع تبلیغات (دهان به دهان) است .

4. یکی از مهم ترین و اساسی ترین مزایا و برترس های شغل فست فود و رستوران داری نسبت به سایر شغل ها این است که تمام محصولات به صورت نقد به فروش می رسند و در پس آن مواد اولیه مصرفی به صورت نسیه ، اقساطی و یا به صورت تسویه مدت دار از شرکت های فروشنده مواد اولیه خریداری می گردند . این امر موجب به وجود آمدن گردش مالی مناسب دوره ای و حساب های بانکی معتبر می گردد ، که این وضعیت در کمتر شغلی دیده می شود و در بیشتر شغل ها بالعکس این موضوع حاکم است .

5. شغل فست فود و رستوران داری از معدود شغل هایی است که نسبت سرمایه گذاری اولیه به در آمد های خالص ماهانه فاصله بسیار زیادی ندارد و در صورتی که شروع و ادامه فعالیت اصولی انجام گردد و موارد مدیریتی به نحو صحیح و کامل رعایت شود ، در آمد مکفی و برگشت سرمایه زود هنگامی را در پی خواهد داشت . بدیهی است لازمه محقق شدن این امر رعایت موارد بسیار مهم و کلیدی و تخصصی بوده که می بایست تحت نظارت متخصصین با تجربه به مرحله اجرا در آید .

6. کار آفرینی برای اشخاص غیر متخصص و بیکار ، تربیت افراد متخصص و متعهد ، کمک به چرخه تولیدی داخلی کشور ، کسب عنوان و اعتبار مناسب در بازار آزاد کسب و جلوگیری از واسطه گری و دلال گری های کاذب از دیگر نکات بارز شغل فست فود و رستوران داری می باشد .

 

 

تهیه شده توسط واحد توسعه و بازرگانی گروه تخصصی ایرانویچ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی