iranhfc

عمومی

iranhfc

عمومی

  • ۰
  • ۰

موزارلا نوعی پنیر تازه‌ی کش‌دار با طعم ملایم است که در ابتدا از شیر بوفالو تهیه و تنظیم می شد ولی امروزه این پنیر پرطرفدار را از شیر گاو تهیه و تنظیممی کنند . 


شیر استفاده‌ گردیده در موزارلا شیر ناپخته یا شیر پاستوریزه میباشد . این پنیر مزه خیر دارااست و برای تهیه‌ی پیتزا و غذاهای ایتالیایی دیگر مثل لازانیادوچندان مناسب است . با ما باشید تا با خاصیت این پنیر خارجی پرطرفدار عمده آشنا گردید . 


تجهیزات فست فود

موزارلا 

از کجا آمده است؟ 

موزارلا در قرن هفتم میلادی و در ایتالیا متولد شد . در آن برهه زمانی بوفالوهای آسیایی به این میهن برده شدند تا زمین را شخم بزنند . به تدریج از شیر این حیوان‌هابرای تهیه‌ی پنیر به کار گیری کردند . پنیر موزارلا خیلی زود دوست دار زیادی پیدا کرد و در قرن هفدهم تولیدکنندگان تولیدها لبنی، برای پاسخگویی به نیاز و درخواست مصرف‌کنندگان از شیر گاو برای تهیه‌ی این پنیر استفاده کردند . 


موزارلا: 

از پروتئین تا کلسیم 

پنیر موزارلا حاوی پروتئین و چربی‌ها (اسیدهای چرب اشباع‌شده‌ی ضروری) می باشد . مقدار چربی این پنیر بین 15 تا 20 درصد می‌باشد . موزارلا منشا عالیکلسیم و فسفر می باشد که برای سلامتی لازم و ضروری‌اند . در واقع 30 گرم از این پنیر 13 درصد نیاز روزانه‌ی یک فرد بزرگ‌سال را به کلسیم و فسفر تامین می کند . 


موزارلا از ویتامین‌های خیر برخوردار هست مثل ویتامین B12 و B3 . سی گرم از این پنیر 10 درصد نیاز روزانه‌ی ما به این دو ویتامین را تامین میکند . موزارلا همچنیندربردارنده مقدار پاره ای ویتامین A،B2 و ویتامین D نیز است . بایستی بدانید که میزان نمک موجود در این پنیر متعادل می باشد . 


اندر 

خاصیت موزارلا 

موزارلا نیز نظیر دیگر اعضای خانواده‌ی لبنی منشا فوق‌العاده‌ی کلسیم میباشد که به خیر و خوبی جذب بدن میشود . وجود پروتئین‌ها، لاکتوز، ویتامین D و فسفر در این پنیر مقدار جذب کلسیم را عمده مینماید . حتماً می دانید که وجود کلسیم برای استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها واجب و حتمی می باشد . فرقی نمی کند شما در چه سن و سالی میباشند . 


باید مدام به تامل تامین کلسیم بدنتان باشید . این ماده‌ی معدنی همینطور در بخش اعظم فرآیندهای حساس بدن مانند انقباض عضلات، منعقد خون،تنظیم فشارخون، انتقال واکنش‌های عصبی، عملکرد هورمون‌ها، فعالیت‌های آنزیمی و احیای سلولی شرکت دارد . 


مصرف مواد غذایی سرشار از کلسیم از ابتلا به پوکی استخوان پرهیز می کند . علاوه بر این موزارلا مرجع خوب فسفر محسوب می گردد که خاصیت اسیدی استخوان‌ها و دندان‌ها را کاهش داده و به احیای بافت‌ها کمک می نماید . 


اعتنا داشته باشید که پنیرها دربردارنده مقدار قابل‌توجهی پروتئین است که برای گیاه‌خواران موثر می باشد . باید بدانید که قیمت بیولوژیکی پروتئینجانور در پنیر قابل‌مقایسه با گوشت است . 


موزارلا یک عدد از منابع غذایی ویتامین B12 نیز است که برای تن ضروری و واجب هست . این ویتامین در پرورش و تقسیم سلولی، نگهداری تعادل سیستم عصبی، سنتز پروتئین، تولید گلبول‌های قرمز، سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها نقش موثری داراست . صحیح می‌باشد که گوشت و ماهی بخشی از اصلی‌ترین منابع ویتامین B12 می‌باشند اما گیاه‌خواران می توانند با مصرف اکثر پنیر موزارلا ویتامین بدنشان را تامین نمایند و در گیر کمبود نشوند . 


اگر‌چه مصرف فراوان اسیدهای چرب اشباع‌شده منجر افزایش کلسترول بد خون میشود البته با این درحال حاضر این اسیدهای چرب نقش موثری درتندرست تن دارا‌هستند از گزاره این‌که در ایجاد غشای سلولی شرکت دارند و به جذب و مصرف ویتامین‌های A،D،E و K کمک مینمایند . 


آیا 

مصرف موزارلا قادر است خطرناک باشد؟ 

خوبتر میباشد خانم‌های آبستن از پنیرهای تهیه‌شده از شیر پاستوریزه به کار گیری کنند تا از آلودگی با باکتری‌ها به ویژه باکتری لیستریا در امان بمانند . پنیرها، سرشار از چربی‌ها به ویژه اسیدهای چرب اشباع‌شده می‌باشند که مصرف بسیار آن منجر چاقی یا این که افزایش کلسترول بد خون می شود . برای بهره‌مندی از خاصیت این پنیر ضروری می‌باشد از زیاده‌روی بپرهیزید و تغذیه‌ی تندستی (سرشار از میوه‌ها و سبزیجات) داشته باشید . 


قیمت 

غذایی موزارلا 

هر 

100 گرم موزارلا دارنده ترکیبات زیر است: 

انرژی 

240 کیلوکالری 

پروتئین 18 .4 

گرم 

لیپیدها 17 .5 

گرم 

گلوسیدها 2 .5 

گرم 

آب 57 .7 

گرم 

لیپیدهای 

موزارلا عبارت است از: 

کلسترول 65 .5 

میلی‌گرم 

اسیدهای چرب اشباع‌شده 10 .7 

گرم 

اسیدهای چرب اشباع‌نشده‌ی مونو 5 .33 

گرم 

اسیدهای چرب اشباع‌نشده‌ی مبلغی 0 .62 

گرم 

گلوسیدهای 

جان دار در موزارلا عبارت است از: 

قندهای ساده 1 .03 

گرم 

ساکاروز 0 .03 

گرم 

گلوکز 0 .56 

گرم 

فروکتوز 0 .15 

گرم 

لاکتوز 0 .07 

گرم 

گالاکتوز 0 .15 

گرم 

مالتوز 0 .08 

گرم 

ویتامین‌ها 

و مواد معدنی جانور در 100 گرم پنیر موزارلا: 

فسفر 

365 میلی‌گرم 

کلسیم 

403 میلی‌گرم 

سدیم 

200 میلی‌گرم 

منیزیم 

25 میلی‌گرم 

آهن 0 .2 

میلی‌گرم 

زینک(روی) 2 .9 

میلی‌گرم 

مس 0 .01 

میلی‌گرم 

ویتامین ب1 0 .04 

میلی‌گرم 

ویتامین ب2 0 .35 

میلی‌گرم 

ویتامین ب3 0 .19 

میلی‌گرم 

ویتامین ب6 0 .07 

میلی‌گرم 

ویتامین ای 0 .33 

میلی‌گرم 

ولی بایستی بدانید که موزارلا همینطور دربردارنده سلنیوم، ید، ویتامین A و پیش ساز ویتامین A، بتاکاروتن و فولات هم هست . 

  • ۹۷/۰۷/۰۴
  • iranhfc iranhfc

نظرات (۱)

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

 

هم میهن ارجمند! درود فراوان!

 با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن

"وب بر شاخسار سخن "

هر ماه دو یادداشت ملی میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.

خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.

 

آدرس ها:

 

http://payam-ghanoun.ir/

http://payam-chanoun.blogfa.com/

 

[گل]

 

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی