iranhfc

عمومی

iranhfc

عمومی

  • ۰
  • ۰

اسرار 

مربوط به تهیه غذاهای فست فود مجموعه : تغذیه سالماسرار مربوط به تهیه و تنظیم غذاهای فست فود تهیه و تنظیم 

غذاهای فست فود 


در ایالات متحده بیش از 300 گونه رستوران زنجیره ای فست فود وجود دارد و این رستوران ها بیش از 40 درصد فروش کل رستوران های آمریکا را دارا هستند . 


راه اندازی فست فود


فست- فود داران در جمهوری اسلامی ایران نیز دست پاره ای از امریکا ندارند اما برای این‌که یاد خجسته این مدل از کاسب ها مکدر نشود به عیب گیری تهیه و تنظیم غذاهای فست- فود در همان ایالات متحده می پردازیم . نظیر اینکه بایستی عشق ی این ملت به برگرها و سرخ کردنی ها را کاهش بخشید . 




از طرف دیگر، دولت برای پیکار با چاقی و بیماری های مربوط به آن دست به عملیات های گوناگون زده می‌باشد و مردم را تشویق می نماید تا عمده از میوه و سبزیجات استعمال کنند . 




البته هم اکنون که آمریکایی ها سالانه بیش از 110 بیلیون دلار برای غذاهای فست فود خرج می کنند، فکر نمی کنم که این طرح ها کارآمد باشند . بله، این غذاها ارزان می باشد و میزان اش هم می تواند هر گرسنه ای را سیر کند . اما کمی شکیبایی نمائید . 




این ارشادوراهنمایی ها و اسرار را در مسئله غذاهای فست فود بخوانید و بعد قضاوت فرمایید . 




ملاحظه کنید 

رستوران فست- فود مورد عشق و علاقه ی شما چطور غذایتان را مهیا می کند: 



سیب 

زمینی سرخ کرده تان طعم سیب زمینی نمی دهد! مزه گوشت می دهد 



همگی می دانند که میل کردن یک برگر بدون سیب زمینی سرخ کرده در کنارش اصلاً مزه نمی دهد . به همین عامل می‌باشد که کلیه ی رستوران های زنجیره ای فست-فود در طی این سال ها سعی کرده اند که هنر سرخ کردن را به خوبی خاطره بگیرند تا بتوانند مشتریانشان را راضی و خوشحال نگاه دارا‌هستند . 




چیزی که انسانهای میانگین متوجه نمی شوند این می باشد که طعم سیب زمینی سرخ کرده شان به طعم خویش سیب زمینی برنمی گردد بلکه مربوط به طریقه ی سرخ کردن آن میباشد . 




تا همین تعدادی سال پیش، سیب زمینی ها در رستوران های مک دونالد با 93 درصد پیه گاو سرخ می شد و در سیب زمینی سرخ کرده هایشان روغن اشباع گردیده بیشتری حتی نسبت به برگرها وجود داشت . 




به یاد تبلیغات منفی که بر درمقابل بالا بودن حجم کلسترول غذاهای مک دونالد در ایالات متحده شد، این رستوران ها در سال 1990 به استفاده از روغن های گیاهی روی آوردند . اگر‌چه مک دونالد هنوز هم از ترکیبی به نام “چاشنی طبیعی” که از یک حیوان به دست می آید استعمال می کند (تا به درحال حاضر افشا نشده است که کدام حیوان) . 


در 

میلک-شیک ها، از فراورده های جانبی حیوان ها به کارگیری می شود 

یک میلک-شیک متوسط توت خارجی در یک رستوران فست-فود از 50 گونه ماده ی شیمیایی گوناگون صحیح گردیده می باشد که برای شناسایی بخش اعظم آنان نیاز به یک دانشمند هست . 




به جز چهار پنج ترکیبی که روی خویش جنس نوشته می شود، آنان چیزی به اسم طعم دهنده های ارگانیک نیز استفاده می کنند که همانگونه که در بالا ذکر شد ممکن می‌باشد از یک ماده ارگانیک گرفته شده باشند، اما خیر به آن فیس که شما توقع دارید . 




سازمان ی کل دارو و غذاها پافشاری داراست که حتماً در تولیدها غذایی از “طعم دهنده” هایی به کار گیری شود که واقعاً منبعی ارگانیک داشته باشند . منابع طبیعی دربرگیرنده گیاهان، ادویه جات، مخمرها، ریشه ها، میوه ها، سبزیجات، گوشت گاو، مرغ و سایر حیوانات می باشد . 




بنابراین، ممکن می باشد مزه دهنده ی ارگانیک که در میلک-شیک توت خارجی شما به کار گیری گردیده است، واقعاً از توت خارجی نباشد . در واقع، متوجه گردیده ایم که عمده رستوران های فست-فود از کالا های حیوانی مانند ژلاتین برای مزه دادن به میلک-شیک هایشان به کارگیری می نمایند . 




در 

برگر مرغتان ممکن می‌باشد گوشت گاو پیدا کنید شواهد اکثری میباشد که می گوید همبرگرهای رستوران های فست-فود واقعاً از گوشت گاو صحیح نمی شوند . 

اینجا می خواهیم یه خرده به رستوران های فست-فود اعتبار بدهیم: 



عمده این رستوران ها امروزه 100 درصد از گوشت گاو استفاده می نمایند . البته چیزی که متوجه گردیده ایم این می‌باشد که بسیاری از محصول ها با گوشت مرغ این رستوران ها نیز دربردارنده گوشت گاو است، به خصوص ناگت ها و ساندویچ ها . 




در این غذاها نیز برای طعم دار کردن از گوشت گاو به کار گیری می شود . به استثنای ساندویچ های نیم مرغ-نیم گوشت، در بیشتر محصول ها دیگر از افزودنی های طعم دهنده استعمال می شود . 




وقتی یک چیزبرگر پیشنهاد می دهید، احتمالاً همان چیزی نخواهد بود که توقع داشتید . تمامی چیز در رستوران های فست-فود در یک روغن سرخ می شود، به همین استدلال ممکن هست تمامی چیز طعم یکسانی داشته باشد . 




شرایط کنونی می پرسید که پس چطور این رستوران ها اینقدر سرمایه دار گردیده اند، هنگامی همه چیز طعم روغن می دهد . بله، این رستوران ها به غذاها افزودنی های مزه دهنده می‌زنند . این افزودنی ها بوسیله دانشمندان در آزمایشگاه ها ساخته می شود که در عمل خویش کارآزموده هستند . 




ممکن 

است فردی که برگر شما را درست کرده است، دستهایش را نشسته باشد 

روزنامه ی داتلین که مشهور به افشا اسرار صنعت های بزرگ است، اولین رسانه ای بود که در مسئله تمیز کاری کلی رستوران های فست-فود تحقیقاتی انجام اعطا کرد . 




مجله نگاران داتلین به طور سری و پنهان برای کشف کثیفی 10 تا از شایسته ترین رستوران های زنجیره ای فست-فود رفتند . بعد از تحقیق در زمینه 1000 رستوران در 38 ایالت آمریکا، متوجه شدند که تعداد مقداری از آن‌ها مسائل نظافتی را رعایت می کرده اند . 




در این تحقیقات، کارکنان این خبرنامه چه بسا حشره ها و جانورهایی (مرده و زنده) و کثافت و آشغال هم در این غذاها پیدا کردند . در تاکوبل کالیفرنیا مردی در غذای خویش آدامس جویده گردیده پیدا کرده بود . در وندی شیکاگو، یک موش مرده در آشپزخانه ی رستوران چشم گردیده بود . 




در بیش از 60 درصد رستوران ها تخلفات بحرانی که در تشخیص شست و رفت یک رستوران قضیه دقت قرار می گیرد، داشته اند . 

می دانید همگانی ترین این تخلفات چه بوده است؟ 



بله، شسته نبودن دست های پرسنل رستوران (در بخش اعظم این رستوران ها چه بسا در دستشویی ها صابون وجود نداشته است)، دمای غیرمناسب برای نگاهداری مواد غذایی، گوشت های ناپخته و نگاه داشتن غذاها بوسیله پرسنل سوای استعمال از دستکش . 




غذاهای 

فست-فود حاوی مواد حساسیت زا هستند، اما به شما نمی گویند کدام مواد 

در غذاهای فست-فود از مواد مختلفی استفاده می شود . بدین ترتیب در‌صورتی‌که آلرژی غذایی دارید، خوب تر میباشد از مصرف این غذاها پرهیز فرمائید . در سوسیس بوریتو ی رستوران مک دونالد بیش از 50 نوع مواد مختلف به کار گیری میشود که دربرگیرنده شیر، تخم مرغ، گندم، شیره ی ذرت و گروهی از مواد شیمیایی و نگاه دارنده ها هست . 




برخی از این رستوران ها اعلام می کنند که ممکن هست بعضی از غذاهایشان دربردارنده مواد آلرژی زا باشند اما هیچگاه نمی گویند که کدام مواد حساسیت زا . 




سیب 

زمینی سرخ کرده ها، 100 درصد از سیب زمینی صحیح نشده اند 

وقتی رستوران های فست-فود نو آغاز به عمل کردند، در سیب زمینی سرخ کرده ها 100درصد از سیب زمینی استعمال می شد که هر روز صبح پوست کنده شده و خلال می شد . البته امروزه دیگر از سیب زمینی های منجمد به کارگیری می شود . 




از آنجا که با منجمد شدن رنگ سیب زمینی ها تغییر‌و تحول می کند (وقتی در دمای 45 رتبه فارنهایت انبار می شوند) برای خودداری از تغییر تحول رنگ، در موقع عملیات کاشت باید سولفیت به آنان افزوده شود . پوست کندن و خلال شدن آنها نیز که دیگر همگی بوسیله دستگاه انجام می گیرد . 




برای سفید کردن سیب زمینی ها نیز از دی اکسید سولفور به کارگیری می شود . همچنین گاهاً از شکر نیز برای شیرین خیس کردن سیب زمینی ها به کار گیری می شود . به علاوه ی این مواد نگاه دارنده، سیب زمینی ها در روغن های هیدروژن دار نیز سرخ می شوند که به دوام و ماندگاری سیب زمینی ها کمک می کند . 




ولی این روغن ها سبب به بیماری های قلبی، دیابت و سرطان می شود . 




ملت فست-فود خور ؛ درحال حاضر که پرده از اسرار مربوط به غداهای فست-فود برداشته شد، دیگر می دانید که چه می خورید . پس گذشته از اینکه غذای فست-فود بعدی خود را سفارش دهید، کمی بیشتر تاءمل نمایید . 

  • ۹۷/۰۷/۱۰
  • iranhfc iranhfc

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی