iranhfc

عمومی

iranhfc

عمومی

  • ۰
  • ۰

اگه خرما دوست دارید بهتون توصیه میکنم این پیراشکی رطب خوشمزه، برای داشتن یه عصرونه فوق العاده رو از دست ندین . این پیراشکی خوشمزه خیلی سهل صحیح میشه و قسمت سختش همون سرخ کردنشه اما نگران نباشید خیلی پر سرعت سرخ میشن و کمتر از یک دقیقه برای سرخ شدن هر کدومشون وقت لازمه . پس حتما این پیراشکی ها رو امتحان فرمائید و از مزه و طعم اون ها لذت ببرید . 


روش 

تنظیم پیراشکی خرما طرز 

تهیه و تنظیم پیراشکی خرما 

مواد 

واجب برای تهیه و تنظیم پیراشکی خرما شیر 

1/2 پیمانه(۱۲۵ میلی لیتر) خامه 

صبحانه یک قاشق سوپ خوری تخم 

مرغ یک عدد شکر 

۳0 گرم مایه 

خمیر فوری یک قاشق چایخوری روغن 

مایع یک قاشق سوپ خوری وانیل 

شکری 1/2 قاشق چایخوری نمک 

1/8 قاشق چایخوری آرد 

دو پیمانه مواد 

ضروری برای درون پیراشکی خرما 

(بدون هسته) ۲۵۰ گرم مغز 

بادام ۱۰۰ گرم پودر 

نارگیل دو قاشق سوپ خوری هل 

1/2 قاشق چایخوری کره 

۳۰ گرم مواد 

واجب برای تنظیم پیراشکی خرما مواد 

واجب برای تنظیم پیراشکی خرما 

مراحل 

تنظیم ی خمیر پیراشکی خرما برای تنظیم ی خمیر پیراشکی در ظرفی شیر، خامه صبحانه و تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب کنید . 


ترکیب 

کردن شیر، خامه و تخم مرغ مخلوط 

کردن شیر، خامه و تخم مرغ 

سپس شکر، مایه خمیر فوری، روغن مایع، وانیل و نمک را بیش تر فرمایید با همزن دستی همگی ی مواد رو هم بزنید تا یک دست شوند . 


راه اندازی فست فود

روش 

تهیه و تنظیم خمیر پیراشکی خانگی سطح به مرحله طرز تنظیم خمیر پیراشکی با فراگیری تراز به تراز و با عکس . این خمیر پیراشکی رو میتونید به آسانی در مقدار دلخواهتون پهن نمایید و لای ورقه روغنی توی یخچال فریزر محافظت فرمائید . . . . 

ادامه 

مطلب ارائه 

گردیده بوسیله بیش تر 

کردن شکر، خمیر مایه، روغن، وانیل و نمک اضافه 

کردن شکر، خمیر مایه، روغن، وانیل و نمک 

آرد رو به مواد بالا اضافه فرمایید . ممکنه شما به مقدار کمتر و یا بیشتری آرد نیاز داشته باشید پس آرد رو کم کم طولانی تر فرمائید و خمیر رو ورز بدید تا جایی که به دستتون نچسبه . 


اضافه 

کردن آرد بیشتر 

کردن آرد 

خمیر رو داخل ظرفی قرار بدید، روی اون رو با سلفون بپوشونید و به زمان نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدید . 


فرآیند 

تنظیم مواد باطن پیراشکی خرما در این مقطع مواد داخل پیراشکی رو آماده فرمائید . کره رو درون ماهیتابه انداخته و ذوب نمائید . سپس خرما رو به یار پودر بادام، پودر نارگیل و پودر هل سبز بیش تر کنید . 


بیشتر 

کردن خرما، بادام،پودر نارگیل و هل بیش تر 

کردن خرما، بادام،پودر نارگیل و هل 

مواد رو تفت بدید و هم بزنید تا تماما مخلوط بشن . 


تفت 

دادن مواد درون پیراشکی تفت 

دادن مواد باطن پیراشکی 

تهیه و تنظیم 

ی پیراشکی خرما خمیر رو به مقدار های یکسان چونه بگیرید و کنار بذارید . اینجانب سایز پیراشکی ها رو کوچیک گرفتم و با این میزان ۲۰ تا دونه پیراشکی صحیح کردم . 


چانه 

به دست آوردن خمیر زنخدان 

دریافت کردن خمیر 

مواد باطن پیراشکی نیز به صورت گرد فرم بدید؛چونه های خمیر رو کف دستتون پهن فرمایید یک توپک خرمایی رو میانه اون بذارید . سپس اون ها رو به شکل گرد فرم بدید . 


صحیح 

کردن پیراشکی ها صحیح 

کردن پیراشکی ها 

در یک قابلمه گود و کوچک به مقدار کافی روغن بریزید اجازه بدید داغ بشه آن‌گاه دونه دونه پیراشکی ها رو سرخ نمایید .خیلی پر سرعت سرخ میشن اون ها رو جابجا کنید و سپس از اینکه رنگشون قهوه ای شد از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه . 


سرخ 

کردن پیراشکی ها سرخ 

کردن پیراشکی ها 

در چهره رغبت روی پیراشکی ها رو با پودر نارگیل یا این که پسته تزیین فرمائید . 

  • ۹۷/۰۷/۲۲
  • iranhfc iranhfc

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی