iranhfc

عمومی

iranhfc

عمومی

  • ۰
  • ۰

در این مقاله می‌خواهیم شما را با ابزارها و وسایل آشپزی آشنا کنیم . اما نیاز نمی‌باشد تمام این ابزارها را مطلقا استفاده فرمائید و این بستگی به رویه آشپزی خودتان دارااست . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

تابه 

و قابلمه 

برای آشپزی نیاز نمی باشد ست بی نقص ظرف و ظروف بخرید . در زیر گروه تابه و قابمله هایی که بیشتر استعمال می شوند را معرفی کرده ام که می توانید اشکال و اقسام غذاها را در آن ها صحیح فرمائید . 


تابه 

سرخ کردنی ۳۰ سانتیمتری 

می توانید هم تابه استیل بخرید و نیز تفلون که البته ظروف تفلون برای آشپزی خوبتر و راحت تر می‌باشند . تابه می بایست سنگین وزن و قطور باشد تابه نازک و سبک روی حرارت می سوزد . در‌صورتی‌که تابه در داشته باشد بهتر می‌باشد . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

قابلمه 

چدن ۶ لیتری 

هنگام خرید ظروف چدن وزن آن باید سنگین وزن باشد و نوع های قابلمه قابلیت قرار دادن در داد میزد را داشته باشد . ظروف چدن برای درست کردن سوپ و خورشت عالی هستند . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

تابه 

درب دار استیل ۳ لیتری 

تابه های ۳ لیتری برای پختن پاستا، برنج و سایر غلات و جوشاندن خیلی چیزهای دیگر مطلوب هستند . هنگام خرید این تابه ها اعتنا کنید که لایه زیرین آن سنگین باشد . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

تابه 

۲۲*۳۳ سانتیمتر 

اندازه این تابه برای پخت و پز سبزیجات، لازانیا، گوشت و کاسرول مناسب می‌باشد . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

سینی 

فر 

سینی فربه مقدار ۴۵*۳۳ سانتیمتر با لبه های مضاعف کوتاه معمولا برای کباب کردن گوشت و سبزیجات به کار می فرآیند و برای آشپزی مضاعف مناسب میباشند . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

خنجر 

ها و اثاثیه جانبی 

آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

چاقوی 

سرآشپز ۱۵ یا ۲۰ سانتیمتری 

این چاقوها چندین کاره می باشند و معمولا خرد کردن غذا را با این چاقو انجام می دهند . در صورتی‌که دست های کوچکی دارید بهتر میباشد از چاقوی سرآپشز ۱۵ سانتیمتری به کارگیری فرمائید اما توصیه اینجانب چاقوی ۲۲۰ سانتیمتری هست زیرا گاهی اوقات به چاقوی تعالی احتیاج دارید . 


چاقوی 

پوست گیری 

چاقوی پوست گیری کوچک تر و نازک خیس می‌باشد و برای خرد کردن و پوست دریافت کردن میوه ها و صیفی جات مطلوب هست . 


چاقوی 

اره ای 

چاقوی اره ای برای براندن نان و غذاهای پخته ضروری میباشد به علاوه برای خرد کردن میوه و سبزیجاتی مثل گوجه خارجی که نرم هستند به فعالیت می آید . 


تخته 

گوشت 

نیز می توانید تخته گوشت چوبی و نیز پلاستیکی داشته باشید . ولی روش شستشوی آن ها با نیز تماما مختلف می باشد . 


شمشیر 

تیزکن 

درست است که راه های مختلفی برای تیز کردن چاقوها وجود داراست ولی اینجانب پیشنهاد می کنم از خنجر تیزکن برقی به کار گیری نمائید . 


ظروف 

و وسایل آشپزی دیگر: 

هم 

زن فلزی بزرگ 

هم زن پلاستیکی انعطاف پذیر است و استعمال از آن راحت نمی باشد . پیشنهاد من این هست که از هم زن فلزی استعمال نمایید . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

قاشق 

های پلاستیکی و چوبی 

قاشق های سوراخ دار برای قطع کردن خوراک از مایعات به فعالیت می فرایند . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

ملاقه 

پلاستیکی و فلزی 

ملاقه برای سرو کردن سوپ و خورشت به کار می رود . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

انبرک 


انبرک های کوچک برای برگرداندن بیکن و کالباس و انبرک های والا برای تکه های تعالی گوشت به فعالیت می رود . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

کفگیر 

پلاستیکی 

کفگیر پلاستیکی برای برگرداندن گوشت، ماهی و صیفیجات مطلوب است . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

توری 

روغن 

توری روغن یک عدد از واجبات آشپزخانه میباشد که برای پرهیز از پاشیده شدن روغن به خارج از تاوه استعمال می شود . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

ابزارهای 

کاربردی دیگر 

ممکن است در اولِ آشپزی این وسایل را نیاز نداشته باشید البته مطمئن باشید به کارتان می آیند . 


واحد اندازه گیری 

مقدار گیری شیشه ای 

از این پیمانه برای اندازه گیری مایعات استعمال می شود و در‌صورتی‌که محصول آن پیرکس باشد در بیداد می کرد قابل گرم شدن می‌باشد . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

قاشق 

+ واحداندازه گیری مقدار گیری 

از قاشق و واحد اندازه گیری ها برای میزان گیری مواد غذایی خشک مانند چاشنی جات، غلات و گیاهان استعمال می شود . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

پوست 

کن 

صحیح می باشد که می توانید با چاقوی پوست گیری پوست میوه ها را بگیرید البته با پوست کن سرعت کار را بالا می برید . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

رنده 


رنده ها اشکال و اقسام مختلفی دارا‌هستند ولی رنده اثبات باکس ای برای شروع بهترین گونه آن هاست . چون می توانید از هر چهار طرف آن برای رنده کردن پیاز، سیب زمینی، پنیر، هویج و خیلی چیزهای دیگر استفاده نمایید . 

راه اندازی فست فود

آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

در 

گشوده کن 

هر آشپزخانه ای به یک در گشوده کن احتیاج دارااست . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

توری 

خنک کننده 

توری خنک کننده کاربردهای مختلفی داراست . برای نگهداشتن تاوه های داغ، کشیدن روغن قرار دادن غذاهای سرخ شده و پختن گوشت در داد میزد . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

دستگیره 

آشپزخانه 

دستگیره ها یا پارچه ای هستند یا این که سیلیکون . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

دماسنج 


دماسنج یک عدد از ابزارهای کاربردی هنگام آشپزی هست . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

دماسنج 

فر 

فرها دوچندان قابل اعتماد نیستند به خصوص فرهای ارزان قیمت بازار . با دماسنج فر از دمای حقیقی وواقعی بی داد می کرد با خبر می شوید . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

آبکش 


پیشنهاد می کنم برای آشپزخانه خویش آبکش فلزی تهیه و تنظیم نمایید . آبکش برای پاستا، برنج، حبوبات و غلات دیگر به عمل می رود . 


  • ۹۷/۰۷/۲۸
  • iranhfc iranhfc

نظرات (۱)

مرسی گلم عالیه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی