در این مقاله میخواهیم شما را با ابزارها و وسایل آشپزی آشنا کنیم . اما نیاز نمیباشد تمام این ابزارها را مطلقا استفاده فرمائید و این بستگی به رویه آشپزی خودتان دارااست .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
تابه
و قابلمه
برای آشپزی نیاز نمی باشد ست بی نقص ظرف و ظروف بخرید . در زیر گروه تابه و قابمله هایی که بیشتر استعمال می شوند را معرفی کرده ام که می توانید اشکال و اقسام غذاها را در آن ها صحیح فرمائید .
تابه
سرخ کردنی ۳۰ سانتیمتری
می توانید هم تابه استیل بخرید و نیز تفلون که البته ظروف تفلون برای آشپزی خوبتر و راحت تر میباشند . تابه می بایست سنگین وزن و قطور باشد تابه نازک و سبک روی حرارت می سوزد . درصورتیکه تابه در داشته باشد بهتر میباشد .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
قابلمه
چدن ۶ لیتری
هنگام خرید ظروف چدن وزن آن باید سنگین وزن باشد و نوع های قابلمه قابلیت قرار دادن در داد میزد را داشته باشد . ظروف چدن برای درست کردن سوپ و خورشت عالی هستند .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
تابه
درب دار استیل ۳ لیتری
تابه های ۳ لیتری برای پختن پاستا، برنج و سایر غلات و جوشاندن خیلی چیزهای دیگر مطلوب هستند . هنگام خرید این تابه ها اعتنا کنید که لایه زیرین آن سنگین باشد .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
تابه
۲۲*۳۳ سانتیمتر
اندازه این تابه برای پخت و پز سبزیجات، لازانیا، گوشت و کاسرول مناسب میباشد .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
سینی
فر
سینی فربه مقدار ۴۵*۳۳ سانتیمتر با لبه های مضاعف کوتاه معمولا برای کباب کردن گوشت و سبزیجات به کار می فرآیند و برای آشپزی مضاعف مناسب میباشند .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
خنجر
ها و اثاثیه جانبی
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
چاقوی
سرآشپز ۱۵ یا ۲۰ سانتیمتری
این چاقوها چندین کاره می باشند و معمولا خرد کردن غذا را با این چاقو انجام می دهند . در صورتیکه دست های کوچکی دارید بهتر میباشد از چاقوی سرآپشز ۱۵ سانتیمتری به کارگیری فرمائید اما توصیه اینجانب چاقوی ۲۲۰ سانتیمتری هست زیرا گاهی اوقات به چاقوی تعالی احتیاج دارید .
چاقوی
پوست گیری
چاقوی پوست گیری کوچک تر و نازک خیس میباشد و برای خرد کردن و پوست دریافت کردن میوه ها و صیفی جات مطلوب هست .
چاقوی
اره ای
چاقوی اره ای برای براندن نان و غذاهای پخته ضروری میباشد به علاوه برای خرد کردن میوه و سبزیجاتی مثل گوجه خارجی که نرم هستند به فعالیت می آید .
تخته
گوشت
نیز می توانید تخته گوشت چوبی و نیز پلاستیکی داشته باشید . ولی روش شستشوی آن ها با نیز تماما مختلف می باشد .
شمشیر
تیزکن
درست است که راه های مختلفی برای تیز کردن چاقوها وجود داراست ولی اینجانب پیشنهاد می کنم از خنجر تیزکن برقی به کار گیری نمائید .
ظروف
و وسایل آشپزی دیگر:
هم
زن فلزی بزرگ
هم زن پلاستیکی انعطاف پذیر است و استعمال از آن راحت نمی باشد . پیشنهاد من این هست که از هم زن فلزی استعمال نمایید .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
قاشق
های پلاستیکی و چوبی
قاشق های سوراخ دار برای قطع کردن خوراک از مایعات به فعالیت می فرایند .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
ملاقه
پلاستیکی و فلزی
ملاقه برای سرو کردن سوپ و خورشت به کار می رود .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
انبرک
انبرک های کوچک برای برگرداندن بیکن و کالباس و انبرک های والا برای تکه های تعالی گوشت به فعالیت می رود .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
کفگیر
پلاستیکی
کفگیر پلاستیکی برای برگرداندن گوشت، ماهی و صیفیجات مطلوب است .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
توری
روغن
توری روغن یک عدد از واجبات آشپزخانه میباشد که برای پرهیز از پاشیده شدن روغن به خارج از تاوه استعمال می شود .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
ابزارهای
کاربردی دیگر
ممکن است در اولِ آشپزی این وسایل را نیاز نداشته باشید البته مطمئن باشید به کارتان می آیند .
واحد اندازه گیری
مقدار گیری شیشه ای
از این پیمانه برای اندازه گیری مایعات استعمال می شود و درصورتیکه محصول آن پیرکس باشد در بیداد می کرد قابل گرم شدن میباشد .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
قاشق
+ واحداندازه گیری مقدار گیری
از قاشق و واحد اندازه گیری ها برای میزان گیری مواد غذایی خشک مانند چاشنی جات، غلات و گیاهان استعمال می شود .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
پوست
کن
صحیح می باشد که می توانید با چاقوی پوست گیری پوست میوه ها را بگیرید البته با پوست کن سرعت کار را بالا می برید .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
رنده
رنده ها اشکال و اقسام مختلفی داراهستند ولی رنده اثبات باکس ای برای شروع بهترین گونه آن هاست . چون می توانید از هر چهار طرف آن برای رنده کردن پیاز، سیب زمینی، پنیر، هویج و خیلی چیزهای دیگر استفاده نمایید .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
در
گشوده کن
هر آشپزخانه ای به یک در گشوده کن احتیاج دارااست .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
توری
خنک کننده
توری خنک کننده کاربردهای مختلفی داراست . برای نگهداشتن تاوه های داغ، کشیدن روغن قرار دادن غذاهای سرخ شده و پختن گوشت در داد میزد .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
دستگیره
آشپزخانه
دستگیره ها یا پارچه ای هستند یا این که سیلیکون .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
دماسنج
دماسنج یک عدد از ابزارهای کاربردی هنگام آشپزی هست .
شناخت
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
دماسنج
فر
فرها دوچندان قابل اعتماد نیستند به خصوص فرهای ارزان قیمت بازار . با دماسنج فر از دمای حقیقی وواقعی بی داد می کرد با خبر می شوید .
آشنایی
با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آنها
آبکش
پیشنهاد می کنم برای آشپزخانه خویش آبکش فلزی تهیه و تنظیم نمایید . آبکش برای پاستا، برنج، حبوبات و غلات دیگر به عمل می رود .
- ۹۷/۰۷/۲۸