راتا فینگرفود قالبی و لقمه ای با ظاهری کوچک که نیازی به گرم کردن ندارد و با طعمی خوب مزین کننده میزهای شام و به دنیا آمدن و مهمانی میباشد .
1-
راتا مکزیکی
ذرت
کنسروی، قارچ خام، خیارشور، ژامبون، سیب زمینی پخته شده، سس مایونز، پنیر خامه ای لبنه، نمک و فلفل
2-
راتا لبو و مرغ
لبو
پخته شده، مرغ پخته شده، سیب زمینی پخته شده، مغز گردو، سس مایونز، پنیر خامه ای لبنه، نمک و فلفل
3-
راتا مرغ و بادام
مرغ
پخته شده، سیب زمینی پخته شده، هویج ناپخته ریز رنده شده، پودر بادام، سس مایونز، پنیر خامه ای لبنه، نمک و فلفل
4-
راتا ژامبون و پسته
ژامبون،
سیب زمینی پخته شده، ریحان فراوان، خیارشور، پودر پسته، سس مایونز، پنیر خامه ای لبنه، نمک و فلفل
نحوه
تهیه:
با دقت به مقدار موادی که واجب دارید، از مواد بالا چشمی استعمال نمایید .
مواد بالا را نگینی خیلی ریز فرمایید . یه خرده سس مایونز و پنیر خامه ای به مخلوط بزنید و خوب نیز بزنید مقدار سس می بایست کمتر از پنیر باشد تا مواد منسجم باشد .
اینجانب به ازای هر یک قاشق رمز پر سس مایونز 4 قاشق پنیر خامه ای زدم .
در پایان در حالتی که میزان سس و پنیر اندک بود بیش تر نمایید .
به طبع از پنیر خامه ای یا لبنه استفاده فرمائید زیرا به مواد چسبندگی و انسجام می دهد و قابل حذف نمی باشد .
چون پنیر خامه ای نمک دارد به میزان نمک اعتنا نمایید و در آخر نمک و فلفل بزنید و بچشید .
نانهای تست را کاتر بزنید و از مواد روی نانها بریزید .
اسنک
براى تهیه ى اسنک، مواد میانى کاملاً سلیقه اى است . فقط مواد باید پخته باشه، ولى از قارچ و فلفل دلمه بصورت ناپخته میتونید به کار گیری کنید . اینجانب با موادى که دم دست داشتم درست کردم . چیزى که اسنک رو خوشمزه میکنه، پنیر انتخابى شماست . من خودم اولین بار بود با پنیر گودا اسنک صحیح میکردم و طعمش خیلى عالى تر از قبلی شده بود .
بهتره از نون آزمایش سایز کوچیک استفاده کنید، اما درصورتی که صفحه ى اسنک سازتون تبارک بود براى استفاده از نون آزمایش در سایز تبارک مشکلى ندارید .
اول کناره هاى نون رو انقطاع کنید، آنگاه با کمى سس قرمز رنگ مرطوبش کنید، و بعد مواد میانى انتخابیتون رو بذارید، فقط پنیر همیشه باید لایه ى انتها باشه، و در نهایت یه ورق دیگه نون تست رو همش بذارید و تو دستگاه بذارید . مدت فراهم شدنش نیز به نوع دستگاه بستگى داره، واسه من حدود ده دقیقه ارتفاع میکشه .
- ۹۷/۰۸/۰۲