iranhfc

عمومی

iranhfc

عمومی

  • ۰
  • ۰

تهیه و تنظیم بستنی های میوه ای در منزل علاوه بر طعم های جدیدی که دارند مضاعف سلامت و اثرگذار می‌باشد . بستنی چوبی میوه ای هلو و بادام با طعم زنجبیل طعمی تازه است که امتحانش ضرر و زیان ندارد . 

راه اندازی فست فود

مواد 

حتمی بستنی چوبی میوه ای هلو و بادام مواد 

حتمی برای ۴ تا ۶ عدد بستگی چوبی 

زنجبیل 

تازه ۱۵ سانت، باریک حلقه شده حدود ۱ لیوان 

شکر 

۱/۳ لیوان 

هلو 

پوست گرفته ۴۵۰ گرم 

کره 

۱ قاشق غذاخوری 

سس 

هلو ۲ قاشق غذاوری 

شیر 

بادام شیرین نشده ۱ لیوان 

آب 

لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری 

نمک 

به مقدار لازم 

بادام 

خرد گردیده و دودی ۱/۲ لیوان 

بستنی 

چوبی میوه ای هلو و بادام بستنی 

چوبی میوه ای بازه زمانی 

مهیا سازی ۵ دقیقه 

بازه 

پخت ۲۰ دقیقه 

زمان 

انتظار ۹ ساعت 

طرز 

تنظیم بستنی چوبی میوه ای هلو و بادام ۱ . ۴ تا ۶ عدد قالب بستنی چوبی را مهیا نمائید . 


۲ . گریل یا این که سینی گریل را مهیا کردده و برش های نازک زنجبیل یک چهارم استکان آب و شکر را ترکیب نموده روی حرارت بگذارید به جوش آید و حود ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید آن گاه حدود نیم ساعت کناری بگذارید تا تماما خنک گردیده به دمای اتاق رسد . 


۲ . در این حین هلوها را پوست گرفته نصف نمایید و با خودکار موی رویشان کره بکشید و از طرف هسته روی گریل بچینید و حدود ۵ دقیقه گریل نمائید آن‌گاه برگرداندده سمت دیگرش را هم گریل نمائید تا قابل انعطاف شود و حدود ۲۰ دقیقه کنار بگذارید خنک شوند . 


۳ . هلوها که تماما سرد گردیده اند را به همپا سس هلو و نصف لیوان شیر بدام، آب لیموترش و یک پینچ نمک را در مخلوط کن ریخته . سیروپ زنجبیل را صاف کرده به مواد طولانی تر نمایید و نیز بزنیدتا یکپارچه شود . 


۴ . می توانید با پشت قاشق زنجبیل ها را فشار دهید تا عصاره شان به طور کامل گرفته شود . رینگ های زنجبیل را به دور نریزید می توانید برای تنظیم چای زنجبیل از آن ها به کارگیری نمایید . 


۵ . ترکیب پوره هلو را باطن قالب ها ریخته و حدود نیم سانت از کناره آن را خالی بگذارید . چوب بستنی را وسط قالب ها قرار داده و حدود ۵ ساعت یا این که یک شبکه های مردمی در یخچال قرار دهید تا به طور کامل یخ بزنند . 


۶ . قبل از سرو نصف لیوان شیر بادام را در لیوانی ریخته و در یک ظرف دیگر بادام دودی ها را بریزید . بستنی ها را از قالب جدا کرده درون شیر بادام بزنید و آنگاه باطن بادام دودی ها بزنید و فورا سرو نمائید . 

  • ۹۷/۰۸/۰۳
  • iranhfc iranhfc

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی