به گزارش مجموعه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز تصمیم داریم در این مطلب طریق تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به تعدادی رویه متنوع را برای شما شرح دهیم . قارچ سوخاری رستورانی که ماده با اهمیت آن قارچ می باشد، بعنوان یک عدد از پیش غذاهای خوشمزه و محبوب دنیا هم پا با فست فودها و سیب زمینی سرخ شده در رستوران ها سرو می شود .
برای تهیه قارچ سوخاری رستورانی می بایست به نکات مهمی اعتنا کرد در غیر این صورت وخیم شده و مواد بدور آن از هم می پاشد . در ادامه "طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی" خوشمزه به چند خط مش مختلف و متنوع را برای شما آموزش می دهیم و شما طبق ذوق و سلیقه خود می توانید هر کدام را گزینش و آزمون کنید .
شیوه
تهیه و تنظیم قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه مواد
زمینه نیاز
1
واحد اندازه گیری آرد سفید 300
گرم قارچ تازه 4/1
قاشق غذاخوری نمک 4/1
قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1
پیمانه آب 2
واحد اندازه گیری پودر پانکو یا پودرسوخاری نصف
پیمانه نشاسته ذرت روش
تهیه
قارچ ها را منزه کرده و کنار میگذاریم .
آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ پودر، نمک، همه را در یک کاسه ریخته و آب را آهسته آهسته طولانی تر کرده، مخلوط می کنیم . غلظت خمیر بدست آمده از غلظت ماست بایستی مقداری عمده باشد .
قارچ ها را با چنگال آغشته به خمیر می کنیم بعد از آن چنگال را بالا می گیریم تا مقدار مازاد آن درون ظرف بریزد .
قارچ ها را آغشته به پودر سوخاری می کنیم .
روغن را در ظرف گودی داغ می کنیم .
یکی یک عدد قارچ ها را وارد روغن میکنیم زمانی نصفه سرخ شوند خارج می کنیم .
قارچ های نصفه آماده را دوباره باطن روغن میریزیم و اگر ظرف کوچک بود چندین تا را با هم وارد روغن میکنیم و درانتظار می مانیم به رنگ مسئله نظرمان در بیایند . با این فعالیت کلیه قارچ ها به یک اندازه سرخ شده و موقع نوش جان کردن سرد نخواهند بود .
نحوه
تنظیم قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به چندین روش
یکسری
نکته دارای اهمیت در تهیه قارچ سوخاری رستورانی استفاده
از قارچ های تر و تازه نشستن قارچ ها و منزه کردن آن ها با دستمال مرطوب . اما در شرای با این عمل از پاک شدن قارچ ها شک داشتیم باید آن گاه از تمیز کردن با دستمال و منزه کردن سیاهی روی آنها، قارچها را تک تک با آب شسته و فورا با دستمال خشک کنیم . در چهره شستن، قارچ ها آب جذب کرده و موقع سرخ کردن آبکی خواهند بود .
حرارت تحت ظرف نباید بالا باشد زیرا منجر سرخ شدن خمیر به دور قارچ شده و میانه آن خام باقی خواهد ماند .
نکات ذکر شده را باید در تمام روش هایی که در پایین اشاره خواهد شد، رعایت کرد .
شیوه
تهیه و تنظیم قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه با پنیر پیتزا مواد
مسئله نیاز
1
کیلوگرم قارچ نمک
2/1 قاشق چای خوری 1
عدد تخم مرغ به
میزان لازم آرد ذرت 1
قاشق چایخوری شیر 2/1
واحد اندازه گیری آرد سوخاری 2/1
واحداندازه گیری پنیر پیتزا 2/1قاشق
چای خوری پودر سیر روش
تهیه و تنظیم قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به یکسری روش
هم
چنین از دست ندهید!
دستور
پخت قارچ سوخاری به یک سری خط مش خوشمزه طرز
تهیه
آن گاه از منزه کردن قارچ ها به روشی که در بالا اشاره شد به آنها نمک می زنیم .
قارچ ها را در آرد می غلتانیم .
نمک، فلفل و پودر سیر و شیر را به تخم مرغ بیشتر کرده و هم می زنیم .
قارچ ها را وارد مخلوط مهیا گردیده می کنیم .
آدر سوخاری و پنیر را مخلوط می کنیم .
قارچ ها را در ادغام آرد سوخاری و پنیر غلتانیده و فشار میدهیم تا تماما آغشته از پنیر و آرد سوخاری شود .
روغن را برای داغ کردن در یک ظرف گود ریخته و روی شعله قرار می دهیم .
قارچ ها را یک عدد یک عدد سرخ می کنیم صرفا می بایست توجه کنیم که نسوخته و ترد شوند .
نکته!
نباید از سرخ کن برای سرخ کردن قارچ ها به کارگیری کرد .
روش
تهیه و تنظیم قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به یکسری روش
طرز
تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه با تخم مرغ مواد
موضوع نیاز
1کیلوگرم
قارچ 1عدد
تخم مرغ 1
قاشق غذاخوری شیر 2/1قاشق
چای خوری نمک 2/1پیمانه
آرد سوخاری ادویه دار نحوه
تهیه
قارچ ها را پاک کرده و خشک می کنیم .
تخم مرغ را با شیر و نمک هم می زنیم .
قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ انداخته بعد آغشته به پودر سوخاری کرده و در روغن داغ تا وقتی که رنگ آن متمایل به قهوه ای شود سرخ می کنیم .
نکته!
در این روش و رویکرد پیشین جهت پف کردن قارچ ها میتوان پاره ای ماء الشعیر به ادغام تخم مرغ و شیر اضافه کرد .
شیوه
تهیه و تنظیم قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به چند روش
نحوه
تهیه قارچ سوخاری خوشمزه زعفرانی مواد
قضیه نیاز
500
گرم قارچ متوسط 1عدد
تخم مرغ وعظ می کرد
قاشق چایخوری زعفران دم کرده اندرزمیکرد
قاشق مربا خوری آبلیمو 4
قاشق غذاخوری ماست به
مقدرا حتمی نمک و فلفل به
مقدار حتمی آرد سوخاری ساده به
اندازه لازم آرد سوخاری درشت روش
تهیه
ماست
و تخم مرغ را با نیز ادغام می کنیم آب لیمو، نمک، فلفل و زعفران را طولانی تر کرده و نیز می زنیم .
آرد سوخاری بی آلایش را آرام آرام به مخلوط فراهم شده بیش تر میکنیم تا پاره ای غلیظ شود (نباید خیلی غلیظ شود) .
قارچ های پاک و کم آب را داخل مخلوط ریخته،30 دقیقه حوصله میکنیم تا قارچها به خیر و خوبی مواد را به خود جذب کند .
روغن را در ظرف گودال ریخته و داغ می کنیم .
در ظرف دیگری آرد سوخاری درشت ریخته و قارچها را در آن غلتانیده و آن گاه سرخ می کنیم .
قارچ های سرخ شده را روی یک دستمال جهت گرفته شدن روغن مازاد آنها قرار می دهیم .
نحوه
تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به چند روش
شیوه
تنظیم قارچ سوخاری رستورانی شکم مالامال با پنیر خامه ای مواد
زمینه نیاز
2عدد
پیازچه متوسط 250
گرم پنیرخامه ای 4/1
قاشق چایخوری پودر سیر و پودر فلفل قرمز نصف
قاشق چایخوری نمک 20
عدد قارچ 1
واحداندازه گیری آرد 3
عدد تخم مرغ آرد
سوخاری به اندازه لازم طریق
تهیه
آنگاه ار منزه کردن قارچها، دنباله آن ها را از کلاهک قطع می کنیم طوری که قارچ آسیب نبیند .
پنیر خامه ای، نمک، پودر فلفل و سیر و پیازچه های خرد گردیده را با هم ادغام می کنیم .
باطن قارچ ها را با مواد پر می کنیم .
در کاسه های غیر وابسته آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری می ریزیم .
قارچها را به ترتیب باطن آرد، بعد از آن تخم مرغ کرده و در غایت آغشته به پودر سوخاری می کنیم .
جهت نشستن مواد روی قارچ ها 10 دقیقه حوصله می کنیم .
برای پرهیز از بیرون زدن پنیر خامه ای به هنگام سرخ کردن، نیم ساعت قارچ ها را در یخچال فریزر می گذاریم تا محکم شود .
قارچ ها را در روغن داغ تا زمانی که رنگ آن ها قهوه ای طلایی شود . سرخ می کنیم .
قارچ ها را روی آبکش یا این که دستمال برای خروج روغن مازاد می گذاریم .
شیوه
تهیه و تنظیم قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به یکسری روش
از قارچ سوخاری علاوه بر پیش خوراک می بضاعت و توان برای شیک کردن ظرف طعام به عنوان دورچین (ساید دیش) هم استفاده کرد . قارچ سوخاری با اینکه یک گونه پیش غذای ساده می باشد ولی بها فروش آن بالا هست . بنابراین این پیش غذای خوشمزه را میتوان به هر یک از رویه های گفته شده در بالا، با ارزش ارزانتر و بصورت تماما بهداشتی در خانه آماده کرده و با سس تارتار و یا این که کچاپ نوش جان کرد . در این مقاله نحوه تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به تعدادی شیوه برای دوستان گفته شد، امیداست که تنظیم کرده و از تناول کردن آن راضی و خشنود باشید .
- ۹۷/۰۸/۰۵