این ماوس خوشمزه از دو لایه شکلاتی و خامهای تشکیل گردیده که هم دوچندان خوشمزه و همگی پسند میباشد و هم ظاهر شیکی دارااست که مناسب سرو کردن در میهمانی هاست .
مواد
ضروری برای لایه سیاه:
تخم
مرغ (زرده): 3 عدد شکر:
100 گرم شکلات
سیاه: 150 گرم ژلاتین:
3 قاشق چایخوری آب:
یک چهارم پیمانه شیر:
250 میلی لیتر خامه
قنادی: 150 گرم مواد
اضطراری برای لایه سفید:
زرده
تخم مرغ: 2 عدد شکر:
75 گرم شکلات
سفید: 100 گرم ژلاتین:
2 قاشق چایخوری آب:
3 قاشق سوپخوری شیر:
150 میلی لیتر خامه
قندی: 100 گرم گرانقیمت
موس
طرز
تهیه:
برای آماده سازی این دسر از قالب های منحصر به فرد سیلیکونی به کار گیری می شود؛ قالب هایی که به چهره مت طرح دار و یار با قالب اساسی عرضه می شود .
ابتدا لایه سپید را به این ترتیب فراهم فرمائید . زرده تخم مرغ، شکر و شیر را مخلوط کرده و روی بخار آب قرار دهید و تروتمیز نیز بزنید تا زرده های تخم مرغ از خامی در آید .
ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب و یا درون مایکروویو قرار دهید تا رقیق و واضح شود .
آنگاه داخل ترکیب شیر و تخم مرغ بریزید .
شکلات سفید را آب کرده درون مواد ریخته .
در غایت با خامه قنادی که فرم داده اید ترکیب نمائید .
ادغام فراهم را داخل قالب ریخته و در یخچال حداقل به بازه سه ساعت قرار دهید .
آن گاه از فرم گیری بدون نقص این مواد، لایه سیاه را مثل لایه اولیه فراهم کرده، مت طرح دار داخل مخزن آن قرار دهید .
مایه سیاه رنگ مهیا را روی آن بریزید به طوری که نیمی از حفره را لبریز کند .
مواد مغزی یعنی لایه سفید رنگ آماده شده را از قالب قطع کرده و درون قالب مواد سیاه رنگ قرار داده و با سایر مواد روی آن را بپوشانید .
قالب را به مقطع یک شبکه های عمومی در فریزر قرار داده و و روز سپس از سردخانه خارج نمائید و بلافاصله دسر را از قالب جدا فرمائید .
در ظرف مطلوب قرار دهید .
این دسر را می توان سپس از جدا کردن از قالب داخل یخچال محافظت نمود .
در چهره تمایل می توانید با خامه شکلاتی و میوه تزئین فرمائید .
نکته:
قالب این دسر را می توانید با نام Buche و یا کد 90×250Tur از اسباب و اثاث قنادی های دارای اعتبار تنظیم فرمائید .
- ۹۷/۰۸/۰۶