مواد
اضطراری کدو حلوایی : یک و نیم کیلوگرم پیاز : ۳ عدد میانگین شکر : یک قاشق سوپخوری زعفران ساییدهشده
: یک قاشق چایخوری سرپر آرد سفید : یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل : به اندازه ضروری روغن مایع
سرخکردنی : به مقدار ضروری برای سرخکردن تخممرغ : ۴ عدد شیوه تهیه و تنظیم آغاز پیازها را پوست کنده و پس از شستن، با رنده درشت، رنده کرده و کنار بگذارید .
آنگاه
در یک تابه گود پاره ای روغن بریزید و پیازهای رندهشده را به آن اضافه کنید و اذن دهید تا پیاز تفت داده شود .
کدو حلوایی را شسته و پوست آن را با شمشیر بکنید، آن گاه آغاز به رندهکردن کنید .
نکته: برای آنکه رنده کردن کدو راحتتر انجام شود، مقدمه آن را به تکههای درشت بریده و سپس رنده فرمائید .
در ضمن برای رندهکردن، بهتر میباشد از رنده درشت استعمال نمائید .
حالا
کدوی رندهشده را به پیاز طولانی تر فرمائید و تر و تمیز ادغام کدو و پیاز را نیز بزنید تا در روغن تفت داده شده و آب آن کشیده شود .
در این موقع، زعفران ساییده گردیده و نمک و فلفل را هم طولانی تر نمائید و مواد را همبزنید .
آنگاه از آنکه آب مازاد ادغام تمام شد، شعله را خاموش کنید و ادغام را بگذارید تا کاملا سرد شود .
تخممرغها را در ظرف دیگری شکسته و با چنگال، عالی همبزنید .
بعد از آن به آن آرد اضافه بکنید و به همزدن ادامه دهید .
پس از آن، تخممرغها را روی ادغام کدو و پیاز ریخته و با هم عالی ادغام کنید .
درحال حاضر دیگر مایه کوکو فراهم شده می باشد .
در
یک تابه گود حدود نصف واحداندازه گیری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود؛ بعد مایه کوکو
را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق تراز آن را صاف کنید و در تابه را بگذارید تا کوکو بپزد .
آنگاه از عبور کرد حدود یک ربع، در تابه را بردارید و اذن دهید تا آب مازاد آن بخار شود .
برای
این منظور، بهتر می باشد یکسری شکاف کوچک روی کوکو ایجاد نمایید تا کوکو بهتر سرخ شود (علامت سرخشدن کوکو، تغییرو تحول رنگدادن بدور آن است) .
بعد
از اینکه به دور کوکو تغییر و تحول رنگ پیدا کرد، سینی گردی – کمی بزرگتر از دهانه تابه – را روی آن
بگذارید و کوکو را برگردانید؛ بعد از آن کوکو را با همان روش، درون به عبارتی تابه یا این که تابه دیگری به به عبارتی میزان
منتقل فرمایید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود؛ با این روش، کوکو به فیس درسته و مثل تهچین برمیگردد .
نکته : در صورتیکه کوکو را در تابه دیگری برمیگردانید، ریختن پاره ای روغن در تابه را از خاطره نبرید .
با
به اینکه برگرداندن کوکو به رخ درسته – آن هم در دو تراز – کار چندان راحتی نیست، شما
می توانید مانند بعضی از کوکوهای دیگر، آن را به رخ مثلثی یا هر شکل دیگری برش زده و هر کدام از برشها را به چهره مستقل برگردانده و سرخ کنید .
بازه زمانی
لازم برای پخت این غذا، حدود یک ساعت هست که در یک ربع آخر بهتر می باشد از شعله پخشکن به کار گیری نمائید تا کوکو نسوزد .
توجه:
قبل از اینکه مایه را درون تابه بریزید، به طبع از داغبودن روغن اطمینان پیدا نمایید تا کوکو به رخ درسته برگردانده شود .
خط مش
دیگر : برای پخت این کوکو، از داد میزد نیز میتوان به کارگیری کرد؛ به این ترتیب که تابهای با جور فلزی
یا این که ظرف منحصربهفرد بیداد میکرد گزینش کرده و در طبقه اول داد میزد که حرارت آن پیش از این روی ۱۸۰ مرتبه سانتیگراد تنظیم گردیده است، به زمان ۴۵ دقیقه قرار دهید .
پس از این مدت، شعله بالای بی داد می کرد را واضح نمایید و بگذارید تراز کوکو هم طلاییرنگ شود .
به این ترتیب، فارغ از به کار گیری از سینی، هر دو مرحله کوکو سرخ شده و طلایی متمایل به قهوهای میشود .
براین اساس
آن را میتوانید در به عبارتی ظرف سرو کرده یا در ظرف دیگری قرارداده و پس از تزئین، از مهمانانتان پذیرایی فرمایید .
- ۹۷/۰۸/۰۷