iranhfc

عمومی

iranhfc

عمومی

  • ۰
  • ۰

بامیه سرشار از اسید فولیک، ویتامین هایA وC میباشد . همینطور منشاء نیکی از ویتامین های گروهB ، منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد . 




بها 

غذایی نصف استکان بامیه پخته: 



25کالری دارد؛ پس کم کالری است . 


2 گرم فیبر دارد؛ منشاء خوبی از فیبر می‌باشد . 


460 واحد ویتامینA دارد؛ مرجع نیکی از ویتامینA است . 


130 میلی گرم ویتامینC داراست . 


50 میلی گرم کلسیم دارد؛ منبع خوب کلسیم که ضد پوکی استخوان هست . 


256میلی گرم پتاسیم دارد؛ که ضد فشار خون هست . 






اثرات 

مواد مغذی موجود در بامیه بر سلامتی بدن: 



1) فیبر مو جود در بامیه به محافظت قند خون کمک می کند؛ به‌این ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش می دهد، پس برای افراد مبتلا به دیابت اثرگذار هست . 




2) موسیلاژ(یک جور فیبر) مو جود در بامیه به کلسترول طعام متصل شده و جذب آنرا کاهش می دهد . همینطور سبب دفع سموم از تن می شود . اثر بامیه درکاهش کلسترول خون، یکی از ویژگی ها فراوان موءثر این سبزی می‌باشد چون نظیر داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد . 




3) بخش اعظمی از متخصصان معتقدند که عمده بیماری ها از روده آغاز می شوند . فیبر مو جود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست خودداری کرده و ابتلا به بیماری هایی زیرا بواسیر و دیورتیکولیت* را بشدت کاهش می دهد . 


معمولاً برای افزایش حجم مدفوع و رفع یبوست،مصرف سبوس گندم سفارش می شود که امکان داراست دیواره روده را حساس کند . اما موسیلاژ مو جود در بامیه روده را نرم کرده و خروج مدفوع را راحت می سازد . 




4) اسید فولیک باعث کاهش هموسیستئین خون می شود که این ماده رگهای خونی را مسدود می کند . ویتامینC هم یکی از آنتی اکسیدان های کلیدی می باشد . در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح منجر پیشگیری از بیماری های قلبی نیز می شود . 




5) برای حفظ اثرات اثرگذار بامیه و آنزیمهای هضمی آن، بایستی آن را خیلی کم بپزید یعنی با حرارت کم یا این که با بخار ملایم پخته شود . برخی افراد بامیه را نپخته مصرف می کنند . اما اگر خواستید آن را سرخ کنید، از مقدار کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی برای سرخ کردن آن به کارگیری کنید . 


راه اندازی فست فود


* دیورتیکولیت : التهاب دیورتیکول ها( کیسه های گرد فتق نظیر در دیواره مخاط روده بزرگ) میباشد که در اثر تجمع باکتری ها و بقیه محرک های داخل دیورتیکول ها تولید می شود و باعث درد، نفخ، تهوع، یبوست، اسهال و تب می شود . 

  • ۹۷/۰۸/۱۰
  • iranhfc iranhfc

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی