iranhfc

عمومی

iranhfc

عمومی

۱۴ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

در این مقاله می‌خواهیم شما را با ابزارها و وسایل آشپزی آشنا کنیم . اما نیاز نمی‌باشد تمام این ابزارها را مطلقا استفاده فرمائید و این بستگی به رویه آشپزی خودتان دارااست . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

تابه 

و قابلمه 

برای آشپزی نیاز نمی باشد ست بی نقص ظرف و ظروف بخرید . در زیر گروه تابه و قابمله هایی که بیشتر استعمال می شوند را معرفی کرده ام که می توانید اشکال و اقسام غذاها را در آن ها صحیح فرمائید . 


تابه 

سرخ کردنی ۳۰ سانتیمتری 

می توانید هم تابه استیل بخرید و نیز تفلون که البته ظروف تفلون برای آشپزی خوبتر و راحت تر می‌باشند . تابه می بایست سنگین وزن و قطور باشد تابه نازک و سبک روی حرارت می سوزد . در‌صورتی‌که تابه در داشته باشد بهتر می‌باشد . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

قابلمه 

چدن ۶ لیتری 

هنگام خرید ظروف چدن وزن آن باید سنگین وزن باشد و نوع های قابلمه قابلیت قرار دادن در داد میزد را داشته باشد . ظروف چدن برای درست کردن سوپ و خورشت عالی هستند . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

تابه 

درب دار استیل ۳ لیتری 

تابه های ۳ لیتری برای پختن پاستا، برنج و سایر غلات و جوشاندن خیلی چیزهای دیگر مطلوب هستند . هنگام خرید این تابه ها اعتنا کنید که لایه زیرین آن سنگین باشد . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

تابه 

۲۲*۳۳ سانتیمتر 

اندازه این تابه برای پخت و پز سبزیجات، لازانیا، گوشت و کاسرول مناسب می‌باشد . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

سینی 

فر 

سینی فربه مقدار ۴۵*۳۳ سانتیمتر با لبه های مضاعف کوتاه معمولا برای کباب کردن گوشت و سبزیجات به کار می فرآیند و برای آشپزی مضاعف مناسب میباشند . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

خنجر 

ها و اثاثیه جانبی 

آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

چاقوی 

سرآشپز ۱۵ یا ۲۰ سانتیمتری 

این چاقوها چندین کاره می باشند و معمولا خرد کردن غذا را با این چاقو انجام می دهند . در صورتی‌که دست های کوچکی دارید بهتر میباشد از چاقوی سرآپشز ۱۵ سانتیمتری به کارگیری فرمائید اما توصیه اینجانب چاقوی ۲۲۰ سانتیمتری هست زیرا گاهی اوقات به چاقوی تعالی احتیاج دارید . 


چاقوی 

پوست گیری 

چاقوی پوست گیری کوچک تر و نازک خیس می‌باشد و برای خرد کردن و پوست دریافت کردن میوه ها و صیفی جات مطلوب هست . 


چاقوی 

اره ای 

چاقوی اره ای برای براندن نان و غذاهای پخته ضروری میباشد به علاوه برای خرد کردن میوه و سبزیجاتی مثل گوجه خارجی که نرم هستند به فعالیت می آید . 


تخته 

گوشت 

نیز می توانید تخته گوشت چوبی و نیز پلاستیکی داشته باشید . ولی روش شستشوی آن ها با نیز تماما مختلف می باشد . 


شمشیر 

تیزکن 

درست است که راه های مختلفی برای تیز کردن چاقوها وجود داراست ولی اینجانب پیشنهاد می کنم از خنجر تیزکن برقی به کار گیری نمائید . 


ظروف 

و وسایل آشپزی دیگر: 

هم 

زن فلزی بزرگ 

هم زن پلاستیکی انعطاف پذیر است و استعمال از آن راحت نمی باشد . پیشنهاد من این هست که از هم زن فلزی استعمال نمایید . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

قاشق 

های پلاستیکی و چوبی 

قاشق های سوراخ دار برای قطع کردن خوراک از مایعات به فعالیت می فرایند . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

ملاقه 

پلاستیکی و فلزی 

ملاقه برای سرو کردن سوپ و خورشت به کار می رود . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

انبرک 


انبرک های کوچک برای برگرداندن بیکن و کالباس و انبرک های والا برای تکه های تعالی گوشت به فعالیت می رود . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

کفگیر 

پلاستیکی 

کفگیر پلاستیکی برای برگرداندن گوشت، ماهی و صیفیجات مطلوب است . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

توری 

روغن 

توری روغن یک عدد از واجبات آشپزخانه میباشد که برای پرهیز از پاشیده شدن روغن به خارج از تاوه استعمال می شود . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

ابزارهای 

کاربردی دیگر 

ممکن است در اولِ آشپزی این وسایل را نیاز نداشته باشید البته مطمئن باشید به کارتان می آیند . 


واحد اندازه گیری 

مقدار گیری شیشه ای 

از این پیمانه برای اندازه گیری مایعات استعمال می شود و در‌صورتی‌که محصول آن پیرکس باشد در بیداد می کرد قابل گرم شدن می‌باشد . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

قاشق 

+ واحداندازه گیری مقدار گیری 

از قاشق و واحد اندازه گیری ها برای میزان گیری مواد غذایی خشک مانند چاشنی جات، غلات و گیاهان استعمال می شود . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

پوست 

کن 

صحیح می باشد که می توانید با چاقوی پوست گیری پوست میوه ها را بگیرید البته با پوست کن سرعت کار را بالا می برید . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

رنده 


رنده ها اشکال و اقسام مختلفی دارا‌هستند ولی رنده اثبات باکس ای برای شروع بهترین گونه آن هاست . چون می توانید از هر چهار طرف آن برای رنده کردن پیاز، سیب زمینی، پنیر، هویج و خیلی چیزهای دیگر استفاده نمایید . 

راه اندازی فست فود

آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

در 

گشوده کن 

هر آشپزخانه ای به یک در گشوده کن احتیاج دارااست . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

توری 

خنک کننده 

توری خنک کننده کاربردهای مختلفی داراست . برای نگهداشتن تاوه های داغ، کشیدن روغن قرار دادن غذاهای سرخ شده و پختن گوشت در داد میزد . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

دستگیره 

آشپزخانه 

دستگیره ها یا پارچه ای هستند یا این که سیلیکون . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

دماسنج 


دماسنج یک عدد از ابزارهای کاربردی هنگام آشپزی هست . 


شناخت 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

دماسنج 

فر 

فرها دوچندان قابل اعتماد نیستند به خصوص فرهای ارزان قیمت بازار . با دماسنج فر از دمای حقیقی وواقعی بی داد می کرد با خبر می شوید . 


آشنایی 

با ابزار و وسایل آشپزی و کاربرد آن‌ها 

آبکش 


پیشنهاد می کنم برای آشپزخانه خویش آبکش فلزی تهیه و تنظیم نمایید . آبکش برای پاستا، برنج، حبوبات و غلات دیگر به عمل می رود . 


  • iranhfc iranhfc
  • ۰
  • ۰

با اعتنا به استارت شدن فصل سوز و سرما و لزوم پی بردن این‌که به کارگیری از چه گیاهان برای خودداری از ابتلا به سوز و سرما خوردگی و یا در فیس ابتلا به این قبیل بیماریها مصرف آنها اثر گذار می باشد از بخش گیاهان دارویی میوه جات و خوراکیهایی را به شما معرفی خوا‌هیم کرد که هم با خاصیت آن‌ها بیشتر آشنا شوید و نیز از خواص اعجاب انگیز آنها استفاده کافی را برده و تن درستی را با مصرف گیاهان دارویی از آن خود کنید . 




در ضمن برای اطلاعای بخش اعظم درباره داروهای گیاهی و گیاهان دارویی می توانید به بخش های مربوطه مراجعه نمائید و ما را با نظرات سازنده خویش ارشاد کنید . 



در این مطلب شما را با شلغم اکثر آشنا خوا‌هیم کرد . 




شلغم 

TURNIP 

اسم 

علمی Brassica Napus 





گیاه 

شناسی 



شلغم گیاهی میباشد با برگهای ناصاف و بریدگیهای فراوان به رنگ سبز و سپید . ریشه آن غده ای و به شکل های گرد و یا دراز به رنگ سپید با لکه های بنفش می باشد . 



میوه شلغم نظیر غلافی باریک و دراز هست که در آن تعدادی دانه سیاه وجود داراست . شلغم در هوای سرد دوچندان خوب رشد می کند و احتمالا علت آن باشد که برای درمان بیماریهایی که در فصل سرما مضاعف می باشد و بیماریهای تنفسی بکار می رود . 



راه اندازی فست فود

خواص 

داروئی: 



شلغم از نظر طب قدیم کشور‌ایران گرم و خیس می باشد . 


خاصیت شلغم آنقدر مضاعف می باشد که می توانایی اعلام کرد این گیاه برای هر دردی درمان است و در صورتی‌که مردم می دانستند که این گیاه چقدر فایده درد تمام باغچه های خانه خویش را شلغم میکاشتند و هر روزه از آن استعمال می کردند . 




1)شلغم مقوی می‌باشد . 


2)شلغم اشتها آور است . 


3)شلغم ضعف جنسی را درمان کرده و اسپرم را مضاعف می کند . 


4)شلغم سرفه را تسکین می دهد . 


5)ترشی شلغم شایسته ترین نوع ترشی است چون مقوی معده و روده ها و اشتها آور می‌باشد . 


6)آب شلغم قند خون را پائین می آورد . 


7)تخم شلغم را در صورتی‌که سرخ کرده و بخورید برای ضعف جنسی موثر است . 


8)اگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره کنید . 


9)خوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت هست . 


10)آنهایی که یاد ضعیف دارا هستند مسلما بایستی شلغم بخورند زیرا اثبات شده می باشد که شلغم حافظه را تقویت می کند . 


11)شلغم شبکه های مردمی کوری را درمان می کند . 


12)شلغم بعلت داشتن ویتامین B1 علاج کم خونی است . 


13)شلغم برای پرورش و نمو استخوانها اثرگذار است بدین ترتیب زنان آبستن و شیرده به طبع می بایست از آن استعمال کنند . 


14)زن باردار ای که در بازه زمانی بارداری شلغم خورده باشد نوباوه اش زودتر رشد کرده ، زودتر سخن می زند و چه بسا زودتر راه و روش می افتد و در پیش‌روی امراض مقاومت بیشتری خواهد داشت . 


15)آنهایی که غده تیروئیدشان کم ترشح می کند می بایست حتما شلغم بخورند چون شلغم بعلت داتشن ید مضاعف ترشحات غده تیروئید را تنظیم می کند . 


16)شلغم مهم‌ترین گیاه ضد سرطان میباشد و حتی توسعه و گسترش سرطان را متوقف می کند . 


17)شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی میباشد . 


18)شلغم پخته شایسته ترین دارو برای برونشیت می‌باشد . 




و بالاخره سعی کنید که در فصل فصل‌زمستان برای پیشگیری از آنفو لانزا و بیماریهای تنفسی اقلا تعدادی بار در هفته شلغم بخورید شلغم پخته بهترین صبحانه میباشد . تن را تمیز کرده و مواد سمی را ازبدن خارج می سازد .همان گونه که در بالا گفته شد آب شلغم ناپخته خواص بیشتری از شلغم پخته داراست بشرطی که معده شما را اندوهگین نکند . 






خواص 

شلغم از حیث احادیث : 



هیچکس نیست مگر آنکه رگی از جذام در او می باشد و شلغم آنرا ذوب میکند و قصه شده که آن را در فصلش بخورید که هر دردی را از شما می برد . 




  • iranhfc iranhfc
  • ۰
  • ۰

بادام زمینی

خصوصیات 

گیاه‌شناسی بادام زمینی گیاه مستقر برزیل بوده و از آنجا به نقاط دیگر جهان خط مش یافته هست . آب و هوای گرم برای کشت این گیاه مطلوب می‌باشد . بادام زمینی گیاهی است یکساله دارای ساقه‌ای راست که طول آن در حدود 30 سانتیمتر میباشد . برگهای آن مرکب از دو زوج برگچه میباشد گلهای آن دو گونه گوناگون به رنگ زرد می باشد که پس از تلقیح ، دم گل خم گردیده و به مرحله خاک می رسد و بعد از آن به تدریج در خاک فرو رفته و میوه در داخل خاک تشکیل می‌شود . 



تصویر 



میوه بادام زمینی به طول تقریبی 4 سانتیمتر می‌باشد و دارای پوسته شکننده به رنگ خاکستری مایل به زردرنگ می‌باشد . بر روی پوسته یک تا سه برجستگی مشاهده میگردد که هر یک محل دانه‌ها را نشان می‌دهد . دانه بادام زمینی تقریبا مانند فندق به رنگ سپید مایل به زردرنگ بوده ولی تخم مرغی صورت میباشد . پوسته نازکی دانه را پوشانده که به رنگ قرمز‌رنگ قهوه‌ای می باشد . 

گونه های 

بادام زمینی چهار دسته از بادامهای زمینی محبوبیت بیشتری دارند: اسپانیایی ، رونده ، ویرجینیا و والسینا . علاوه بر اینها اشکال قرمز و سپید تنسی نیز وجود دارند . گونه‌های خاصی از آن‌ها را به باعث تفاوتهای طعم ، میزان روغن ، میزان و صورت کاربردهای خاصی دارا‌هستند . در اکثری از موارد مصرف ، گونه های گوناگون آنها قابل معارضه می‌باشند اکثر بادامهای زمینی که با پوسته اعطا کرد و ستد شده‌اند از نوع ویرجینیا و برخی از گونه‌های والنسیا هستند . 


این گونه‌ها به علت مقدار درشت و ظاهر جذاب پوسته آن‌ها انتخاب شده‌اند . از بادام زمینی اسپانیایی بخش اعظم در شیرینیهای بادام زمینی ، مغزهای شعف و خمیر بادام زمینی استعمال میشود و بیشتر گونه های رونده آن در تهیه و تنظیم خمیر بادام زمینی کاربرد دارا هستند . گونه‌های مختلف این میوه بر حسب گونه پرورش شاخه‌ها و طول آن ها متمایز می شوند و برای هر جور از بادام زمینی گونه‌های فراوان زیادی وجود دارااست . 

کشت 

گل Arachis fabaceae روی سطح زمین به‌وجود آمده و پس از پژمرده شدن ، ساقه آن پرورش کرده به طرف تحت خم میشود و تخمدان را وارد خاک میکند . وقتی که دانه رسیده، رنگ بخش داخلی غلافها به نام پوشش دانه از سپید به قرمز‌رنگ مایل به قهوه‌ای تغییر می‌کند . هنگام برداشت محصول ، کل گیاه را که مشتمل بر اکثر ریشه‌ها است از خاک جدا می شود . رنگ غلافها آغاز نارنجی رنگ رگه‌دار با گلهای مشابه نخود و گلبرگهای زرد رنگ می باشد که بر روی خاک در خوشه‌های کناری پرورش می‌نمایند . 


پس از خویش گرده افشانی گیاه (بادامهای زمینی خود آمیزه‌های کامل هستند) گلهای آن کم‌رنگ میشوند . ساقه‌های مو جود در پایه‌های تخمدانها که قلاب نامیده می گردد به سرعت دراز شده و با چرخش به سمت پایین موجب نفوذ دانه‌ها به عمق یک‌سری اینچی خاک میشود تا موقعیت پرورش کامل آن‌ها آماده شود . وظیفه غلافها جذب مواد غذایی می باشد . این میوه دارنده پوسته‌های چروک‌داری هست که ما بین دو تا سه عدد دانه محصور شده‌اند . دانه رسیده این میوه همانند بقیه دانه‌های نبشی از قبیل لوبیاست البته بر خلاف پوشش دانه‌های سخت نبشها ، دارای پوششی به ضخامت ورقه بر روی دانه هست . بادام زمینی در فروغ و روشنایی و خاک کشاورزی شنی حاوی خاک رس ، شن و مواد گیاهی خوبتر رشد می‌نمایند . 



تصویر 



آنان به پنج ماه هوای گرم و بارش هر ساله 20 تا 40 اینچ یا آبیاری هم اندازه این مقدار نیاز دارند . غلافها 120 تا 150 روز پس از کاشت دانه‌ها به رویش بدون نقص می‌رسند . در‌صورتی‌که فرآورده را خیلی زود برداشت کنند این غلافها رشد بی نقص نکرده‌اند، در شرای آن ها را خیلی دیر برداشت کنند این غلافها در ساقه پاره گردیده و در خاک باقی خواهند ماند . نگهداری خطا بادام زمینی می تواند منجر به آلودگی آن ها به Fungus Aspergillus Flavus که ماده سمی آفلاتوکسین آزاد می‌کند، میگردد . 

خواص 

داروئی بادام زمینی از حیث طب دیرباز ایران متعادل می باشد . چون بادام زمینی دارای پروتئین می باشد بنابراین از حیث غذایی فراوان با اهمیت میباشد . 

برای تقویت ریه و طحال موءثر میباشد . 

کلسترول خوب خون را بالا می‌برد . 

درد معده را از میان میبرد . 

قابل انعطاف کننده سینه می باشد . 

سرفه خشک را برطرف می‌نماید . 


شیر را در ما‌درها شیرده مضاعف می کند . 

ملین می باشد . 

زیاد مقوی است . 

برای تقویت قوای دماغی مفید می‌باشد . 

به هضم خوراک یاری مینماید . 

استفاده‌های 

غذایی بادام زمینی را اغلب به یار نمک سرخ مینمایند اما به صورت خام یا به صورت پخته در آب و نمک نیز خورده می‌شود . همچنین با آن می‌توان خمیر بادام زمینی ، شیرینی بادام زمینی و محصولاتی دیگر تهیه و تنظیم کرد . از روغن آن هم به علت مزه ملایم و این‌که فقط در دماهای نسبتا بالا می‌سوزد در آشپزی استفاده می‌کنند . در حالتی که چه بسیاری از مردمان از میل کردن غذاهای تهیه گردیده با بادام زمینی لذت می‌برند، بعضی اشخاص نسبت به آن آلرژی شدید دارا‌هستند بطوری که میل کردن یک عدد از آن برای آنان خطرناک است . 

تجهیزات فست فود

این افراد چه بسا نسبت به استشناق گرده بادام زمینی نیز واکنشهای خطرناکی نشان می دهند . به همین علت از این میوه کمتر در هواپیماها استعمال گردیده و محصول ها تنظیم گردیده با آن در اکثری از حوزه‌های آموزشی به منظور حفاظت از دانش آموزان با اهمیت به آن ممنوع گشته هست . روغن بادام زمینی نسبت به کل مغز آن از پروتئین کمتری برخوردارند بنابراین اشخاص دوچندان مقداری به آن آلرژی دارا هستند . امروزه دارویی آزمایشی به نام NX-901 جهت از فی مابین بردن این حساسیت ساخته گردیده است . 

کاربردهای 

دیگر بادام زمینی از بادام زمینی‌های نا مرغوب یا این که انواعی که برای بازار خوراکیها مطلوب نیستند در ساخت روغن بادام زمینی و دانه و علوفه دامی استعمال میشود . بادام زمینی کاربردهای متعددی در صنعت دارااست . رنگها ، لاک و الکل ، روغنهای اعصاب کننده، چرم لباس ، جلادهنده‌های اثاثیه خانه ، حشره کشها و نیترو گلیسیرین از روغن بادام زمینی تهیه می‌گردد . صابون از روغن صابونی شده ساخته میشود و اکثری از اثاثیه آرایشی حاوی روغن بادام زمینی و مشتقات آن می‌باشند . 


قسمت پروتینی این روغن در ساخت بعضی از فیبرهای نساجی موضوع به کارگیری قرار می گیرد . از پوسته‌های بادام زمینی در تولید پلاستیک ، تخته دیواری ، ساینده‌ها و سوخت به کار گیری میشود . همچنین از آن‌ها در ایجاد سلولز که در ابریشم تصنعی و صفحه بکار میرود و مواد لعاب‌دار مثل چسب استعمال می‌شود . قسمتهای فوقانی گیاه بادام زمینی در تهیه علوفه بکار میرود . باقی مانده کیک پروتینی حاصل از پردازش روغن ، به تیتر غذای حیوانات و به عنوان کود کاربرد دارد . 

  • iranhfc iranhfc
  • ۰
  • ۰

اگه خرما دوست دارید بهتون توصیه میکنم این پیراشکی رطب خوشمزه، برای داشتن یه عصرونه فوق العاده رو از دست ندین . این پیراشکی خوشمزه خیلی سهل صحیح میشه و قسمت سختش همون سرخ کردنشه اما نگران نباشید خیلی پر سرعت سرخ میشن و کمتر از یک دقیقه برای سرخ شدن هر کدومشون وقت لازمه . پس حتما این پیراشکی ها رو امتحان فرمائید و از مزه و طعم اون ها لذت ببرید . 


روش 

تنظیم پیراشکی خرما طرز 

تهیه و تنظیم پیراشکی خرما 

مواد 

واجب برای تهیه و تنظیم پیراشکی خرما شیر 

1/2 پیمانه(۱۲۵ میلی لیتر) خامه 

صبحانه یک قاشق سوپ خوری تخم 

مرغ یک عدد شکر 

۳0 گرم مایه 

خمیر فوری یک قاشق چایخوری روغن 

مایع یک قاشق سوپ خوری وانیل 

شکری 1/2 قاشق چایخوری نمک 

1/8 قاشق چایخوری آرد 

دو پیمانه مواد 

ضروری برای درون پیراشکی خرما 

(بدون هسته) ۲۵۰ گرم مغز 

بادام ۱۰۰ گرم پودر 

نارگیل دو قاشق سوپ خوری هل 

1/2 قاشق چایخوری کره 

۳۰ گرم مواد 

واجب برای تنظیم پیراشکی خرما مواد 

واجب برای تنظیم پیراشکی خرما 

مراحل 

تنظیم ی خمیر پیراشکی خرما برای تنظیم ی خمیر پیراشکی در ظرفی شیر، خامه صبحانه و تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب کنید . 


ترکیب 

کردن شیر، خامه و تخم مرغ مخلوط 

کردن شیر، خامه و تخم مرغ 

سپس شکر، مایه خمیر فوری، روغن مایع، وانیل و نمک را بیش تر فرمایید با همزن دستی همگی ی مواد رو هم بزنید تا یک دست شوند . 


راه اندازی فست فود

روش 

تهیه و تنظیم خمیر پیراشکی خانگی سطح به مرحله طرز تنظیم خمیر پیراشکی با فراگیری تراز به تراز و با عکس . این خمیر پیراشکی رو میتونید به آسانی در مقدار دلخواهتون پهن نمایید و لای ورقه روغنی توی یخچال فریزر محافظت فرمائید . . . . 

ادامه 

مطلب ارائه 

گردیده بوسیله بیش تر 

کردن شکر، خمیر مایه، روغن، وانیل و نمک اضافه 

کردن شکر، خمیر مایه، روغن، وانیل و نمک 

آرد رو به مواد بالا اضافه فرمایید . ممکنه شما به مقدار کمتر و یا بیشتری آرد نیاز داشته باشید پس آرد رو کم کم طولانی تر فرمائید و خمیر رو ورز بدید تا جایی که به دستتون نچسبه . 


اضافه 

کردن آرد بیشتر 

کردن آرد 

خمیر رو داخل ظرفی قرار بدید، روی اون رو با سلفون بپوشونید و به زمان نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدید . 


فرآیند 

تنظیم مواد باطن پیراشکی خرما در این مقطع مواد داخل پیراشکی رو آماده فرمائید . کره رو درون ماهیتابه انداخته و ذوب نمائید . سپس خرما رو به یار پودر بادام، پودر نارگیل و پودر هل سبز بیش تر کنید . 


بیشتر 

کردن خرما، بادام،پودر نارگیل و هل بیش تر 

کردن خرما، بادام،پودر نارگیل و هل 

مواد رو تفت بدید و هم بزنید تا تماما مخلوط بشن . 


تفت 

دادن مواد درون پیراشکی تفت 

دادن مواد باطن پیراشکی 

تهیه و تنظیم 

ی پیراشکی خرما خمیر رو به مقدار های یکسان چونه بگیرید و کنار بذارید . اینجانب سایز پیراشکی ها رو کوچیک گرفتم و با این میزان ۲۰ تا دونه پیراشکی صحیح کردم . 


چانه 

به دست آوردن خمیر زنخدان 

دریافت کردن خمیر 

مواد باطن پیراشکی نیز به صورت گرد فرم بدید؛چونه های خمیر رو کف دستتون پهن فرمایید یک توپک خرمایی رو میانه اون بذارید . سپس اون ها رو به شکل گرد فرم بدید . 


صحیح 

کردن پیراشکی ها صحیح 

کردن پیراشکی ها 

در یک قابلمه گود و کوچک به مقدار کافی روغن بریزید اجازه بدید داغ بشه آن‌گاه دونه دونه پیراشکی ها رو سرخ نمایید .خیلی پر سرعت سرخ میشن اون ها رو جابجا کنید و سپس از اینکه رنگشون قهوه ای شد از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه . 


سرخ 

کردن پیراشکی ها سرخ 

کردن پیراشکی ها 

در چهره رغبت روی پیراشکی ها رو با پودر نارگیل یا این که پسته تزیین فرمائید . 

  • iranhfc iranhfc
  • ۰
  • ۰

در شرایط کلی ویتامین ها، ترکیبات آنتی اکسیدانی و فیبرهای جان دار در میوه ها و سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای نقش مهمی در محافظت تن درستی تن دارااست . نتایج پژوهش های زیادی نشان داده هست که مصرف دوچندان میوه و سبزیجات خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سرطان و دیگر بیماری ها را کاهش می دهد .فلفل دلمه ای بخشی از سبزیجاتی است که دربردارنده بیشترین اندازه ویتامین C می باشد . این ویتامین خواص آنتی اکسیدانی دارد و برای مقابله با بیشتر بیماری ها واجب میباشد .

راه اندازی فست فود

 کمبود این ویتامین اضطراب و استرس را در وجود شما بالا می پیروزی . خودتان هم بهتر می دانید که استرس منشأ بخش اعظمی از بیماری هاست برای همین هم در حالتی که آدم مضطربی هستید، سیگار می کشید و یا این که جنینی در شکم دارید نیازتان به ویتامین C به مراتب بخش اعظم میباشد . یعنی ۱۲۰ میلی گرم در روز . ویتامین C مضاعف اثر گذار و موثر است و تأثیر ویتامین های A و E را بالا می موفقیت . این ویتامین برای ایجاد سلول ها و بافت های بدن، بهبود جای آسیب و جذب آهن ضروری میباشد . از این قبل این ویتامین با همیاری کاروتن و ویتامین A از ابتلا به بیماری های مزمن پیشگیری می کند . برای همین نیز توصیه می کنیم با افزایش مصرف فلفل دلمه ای باک ویتامین C تان را پر نمایید تا از بیماری های گوناگون بدور بمانید .فلفل دلمه ای به ویژه از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کاهش اقتدار بصیرت و گرفتگی بینی پیشگیری می نماید . مصرف این سبزی راهی است برای جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه،آرتریت و دوری از افزایش کلسترول بد خون . 

  • iranhfc iranhfc
  • ۰
  • ۰



راه اندازی فست فود 

بعد از خورش ها و غذاهای مفصل ایرانی، کوکوها هم به عنوان یک میان وعده و حتی وعده اصلی از جایگاه ویژه ای برخوردارند. اکثر ما برای درست کردن غذاهایی که داخل آن از کرفس استفاده می کنیم، کرفس ها را جدا می کنیم و برگ های کرفس را دور می اندازیم. این بار می خواهیم طرز تهیه کوکوی برگ کرفس را به شما آموزش دهیم که علاوه بر طعم بی نظیرش، بسیار خوش عطر و بو است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکوی برگ کرفس :

برگ کرفس تازه 400 گرم
تخم مرغ 5 عدد
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی برگ کرفس :

ابتدا برگ های کرفس را خرد کنید. پیشنهاد می دهیم برگ ها را به صورت متوسط خرد کنید. نه زیاد درشت و نه خیلی ریز. دقت کنید که برگ ها باید تازه و شاداب باشند.

برای تهیه این کوکو می توانید از ساقه های بسیار ریز کرفس هم استفاده کنید.

کرفس خرد شده را به همراه دو تا سه عدد تخم مرغ داخل یک کاسه بریزید سپس با توجه به حجم برگ ها به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید. در صورتی که مقدار تخم مرغ کم بود، یک عدد دیگر هم تخم مرغ اضافه کنید.

کوکوی برگ کرفس,طرز تهیه کوکوی برگ کرفس

پخت کوکوی برگ کرفس

برای انسجام بیشتر کوکو، دو قاشق آرد به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

داخل یک تابه نچسب مقدار کمی روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را اضافه کنید سپس حرارت را ملایم کرده و درِ تابه را بگذارید تا کوکو ببندد.

وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. دیگر احتیاجی به گذاشتن در تابه نیست.

کوکوی برگ کرفس خوشمزه ما آماده است. برای این که روغن آن را کمی بگیریم. کوکو را روی دستمال تمیزی قرار دهید و بعد از چند دقیقه در ظرف مناسب سرو کنید.

منبع : kalleh.com

.در صورتی که مطلب طرز تهیه کوکوی برگ کرفس را پسندیدید ما را به دوستانتان معرفی کنید 

  • iranhfc iranhfc
  • ۰
  • ۰

نان، نان و باز هم نان
شهرت دائمی ساندویچ ها می تواند با قابلیت سفارشی سازی غافلگیرکننده آنها مرتبط باشد. هر چیزی در ترکیبات آنها دیده می شود،‌ از مواد حیرت انگیز بسیار ساده تا برج هایی چندطبقه متشکل از گوشت، سبزیجات و سس که هرگز نمی توانند به طور کامل در دهان قرار گیرند. اگرچه اغلب در منشاء این خوراکی های مخصوص ملی و محلی اختلاف نظر وجود دارد، اما ارزش مسافرت کردن به خاطرشان را دارند.

تورتا آهوگادا
مکان: 
مکزیک تورتا آهوگادا، غذای اختصاصی حیطه ای مکزیکی - که در ادبیات به معنی ساندویچ غرق گردیده می باشد - گزینه ای سرشار از فلفل هست که درمان برخی از دردها برای ساکنان دومین شهر مکزیک یعنی گوادالاجارا است . ماده اصلی تشکیل دهنده آن بیروت سالادو هست که یک نان باگت نازک نمک دار رول مانندی میباشد که قسمت محکم بیرون آن بازدارنده از فروریختن محتویات داخلی آن که کارتینای (گوشت خوک) سوخاری و سس تند گوجه فرنگی است، می گردد . همچنین برش هایی از پیاز و تربچه در نصیب فوقانی آن قرار داشته و بایستی این حقیقت را پذیرفت که میل کردن ساندویچ تورتا آهوگادا کاری کثیف (از لحاظ خوردن) هست . 
چیویت 
مکان: 
اروگوئه چیویتو (بزغاله کوچک) که در یک کافه رستوران اروگوئه ای ابتکار عمل گردیده، در هم اکنون حاضر تبدیل به غذای ملی کشور و طبق نظر مردمان این کشور، مشهورترین امر غذایی صادراتی کشور اروگوئه شده میباشد . با این حال، همانطور که از نام این غذا پیداست مقداری گوشت بزغاله در ترکیبات این ساندویچ تقریبا معمولی وجود دارد، مواد پروتئین دار این ساندویچ گوشت گاو، گوشت خوک و ژامبون می باشد که با پنیر ماتسرلا، کاهو، گوجه فرنگی و تخم مرغ های آبـپز، این ترکیبات تکمیل می شوند . سس مایونز و سیب زمینی های سرخ شده در کنار این ساندویچ، قسمتی از بایدهاست . 
ساندویچ 
گوشت خوک
  • iranhfc iranhfc
  • ۰
  • ۰

اسرار 

مربوط به تهیه غذاهای فست فود مجموعه : تغذیه سالماسرار مربوط به تهیه و تنظیم غذاهای فست فود تهیه و تنظیم 

غذاهای فست فود 


در ایالات متحده بیش از 300 گونه رستوران زنجیره ای فست فود وجود دارد و این رستوران ها بیش از 40 درصد فروش کل رستوران های آمریکا را دارا هستند . 


راه اندازی فست فود


فست- فود داران در جمهوری اسلامی ایران نیز دست پاره ای از امریکا ندارند اما برای این‌که یاد خجسته این مدل از کاسب ها مکدر نشود به عیب گیری تهیه و تنظیم غذاهای فست- فود در همان ایالات متحده می پردازیم . نظیر اینکه بایستی عشق ی این ملت به برگرها و سرخ کردنی ها را کاهش بخشید . 




از طرف دیگر، دولت برای پیکار با چاقی و بیماری های مربوط به آن دست به عملیات های گوناگون زده می‌باشد و مردم را تشویق می نماید تا عمده از میوه و سبزیجات استعمال کنند . 




البته هم اکنون که آمریکایی ها سالانه بیش از 110 بیلیون دلار برای غذاهای فست فود خرج می کنند، فکر نمی کنم که این طرح ها کارآمد باشند . بله، این غذاها ارزان می باشد و میزان اش هم می تواند هر گرسنه ای را سیر کند . اما کمی شکیبایی نمائید . 




این ارشادوراهنمایی ها و اسرار را در مسئله غذاهای فست فود بخوانید و بعد قضاوت فرمایید . 




ملاحظه کنید 

رستوران فست- فود مورد عشق و علاقه ی شما چطور غذایتان را مهیا می کند: 



سیب 

زمینی سرخ کرده تان طعم سیب زمینی نمی دهد! مزه گوشت می دهد 



همگی می دانند که میل کردن یک برگر بدون سیب زمینی سرخ کرده در کنارش اصلاً مزه نمی دهد . به همین عامل می‌باشد که کلیه ی رستوران های زنجیره ای فست-فود در طی این سال ها سعی کرده اند که هنر سرخ کردن را به خوبی خاطره بگیرند تا بتوانند مشتریانشان را راضی و خوشحال نگاه دارا‌هستند . 




چیزی که انسانهای میانگین متوجه نمی شوند این می باشد که طعم سیب زمینی سرخ کرده شان به طعم خویش سیب زمینی برنمی گردد بلکه مربوط به طریقه ی سرخ کردن آن میباشد . 




تا همین تعدادی سال پیش، سیب زمینی ها در رستوران های مک دونالد با 93 درصد پیه گاو سرخ می شد و در سیب زمینی سرخ کرده هایشان روغن اشباع گردیده بیشتری حتی نسبت به برگرها وجود داشت . 




به یاد تبلیغات منفی که بر درمقابل بالا بودن حجم کلسترول غذاهای مک دونالد در ایالات متحده شد، این رستوران ها در سال 1990 به استفاده از روغن های گیاهی روی آوردند . اگر‌چه مک دونالد هنوز هم از ترکیبی به نام “چاشنی طبیعی” که از یک حیوان به دست می آید استعمال می کند (تا به درحال حاضر افشا نشده است که کدام حیوان) . 


در 

میلک-شیک ها، از فراورده های جانبی حیوان ها به کارگیری می شود 

یک میلک-شیک متوسط توت خارجی در یک رستوران فست-فود از 50 گونه ماده ی شیمیایی گوناگون صحیح گردیده می باشد که برای شناسایی بخش اعظم آنان نیاز به یک دانشمند هست . 




به جز چهار پنج ترکیبی که روی خویش جنس نوشته می شود، آنان چیزی به اسم طعم دهنده های ارگانیک نیز استفاده می کنند که همانگونه که در بالا ذکر شد ممکن می‌باشد از یک ماده ارگانیک گرفته شده باشند، اما خیر به آن فیس که شما توقع دارید . 




سازمان ی کل دارو و غذاها پافشاری داراست که حتماً در تولیدها غذایی از “طعم دهنده” هایی به کار گیری شود که واقعاً منبعی ارگانیک داشته باشند . منابع طبیعی دربرگیرنده گیاهان، ادویه جات، مخمرها، ریشه ها، میوه ها، سبزیجات، گوشت گاو، مرغ و سایر حیوانات می باشد . 




بنابراین، ممکن می باشد مزه دهنده ی ارگانیک که در میلک-شیک توت خارجی شما به کار گیری گردیده است، واقعاً از توت خارجی نباشد . در واقع، متوجه گردیده ایم که عمده رستوران های فست-فود از کالا های حیوانی مانند ژلاتین برای مزه دادن به میلک-شیک هایشان به کارگیری می نمایند . 




در 

برگر مرغتان ممکن می‌باشد گوشت گاو پیدا کنید شواهد اکثری میباشد که می گوید همبرگرهای رستوران های فست-فود واقعاً از گوشت گاو صحیح نمی شوند . 

اینجا می خواهیم یه خرده به رستوران های فست-فود اعتبار بدهیم: 



عمده این رستوران ها امروزه 100 درصد از گوشت گاو استفاده می نمایند . البته چیزی که متوجه گردیده ایم این می‌باشد که بسیاری از محصول ها با گوشت مرغ این رستوران ها نیز دربردارنده گوشت گاو است، به خصوص ناگت ها و ساندویچ ها . 




در این غذاها نیز برای طعم دار کردن از گوشت گاو به کار گیری می شود . به استثنای ساندویچ های نیم مرغ-نیم گوشت، در بیشتر محصول ها دیگر از افزودنی های طعم دهنده استعمال می شود . 




وقتی یک چیزبرگر پیشنهاد می دهید، احتمالاً همان چیزی نخواهد بود که توقع داشتید . تمامی چیز در رستوران های فست-فود در یک روغن سرخ می شود، به همین استدلال ممکن هست تمامی چیز طعم یکسانی داشته باشد . 




شرایط کنونی می پرسید که پس چطور این رستوران ها اینقدر سرمایه دار گردیده اند، هنگامی همه چیز طعم روغن می دهد . بله، این رستوران ها به غذاها افزودنی های مزه دهنده می‌زنند . این افزودنی ها بوسیله دانشمندان در آزمایشگاه ها ساخته می شود که در عمل خویش کارآزموده هستند . 




ممکن 

است فردی که برگر شما را درست کرده است، دستهایش را نشسته باشد 

روزنامه ی داتلین که مشهور به افشا اسرار صنعت های بزرگ است، اولین رسانه ای بود که در مسئله تمیز کاری کلی رستوران های فست-فود تحقیقاتی انجام اعطا کرد . 




مجله نگاران داتلین به طور سری و پنهان برای کشف کثیفی 10 تا از شایسته ترین رستوران های زنجیره ای فست-فود رفتند . بعد از تحقیق در زمینه 1000 رستوران در 38 ایالت آمریکا، متوجه شدند که تعداد مقداری از آن‌ها مسائل نظافتی را رعایت می کرده اند . 




در این تحقیقات، کارکنان این خبرنامه چه بسا حشره ها و جانورهایی (مرده و زنده) و کثافت و آشغال هم در این غذاها پیدا کردند . در تاکوبل کالیفرنیا مردی در غذای خویش آدامس جویده گردیده پیدا کرده بود . در وندی شیکاگو، یک موش مرده در آشپزخانه ی رستوران چشم گردیده بود . 




در بیش از 60 درصد رستوران ها تخلفات بحرانی که در تشخیص شست و رفت یک رستوران قضیه دقت قرار می گیرد، داشته اند . 

می دانید همگانی ترین این تخلفات چه بوده است؟ 



بله، شسته نبودن دست های پرسنل رستوران (در بخش اعظم این رستوران ها چه بسا در دستشویی ها صابون وجود نداشته است)، دمای غیرمناسب برای نگاهداری مواد غذایی، گوشت های ناپخته و نگاه داشتن غذاها بوسیله پرسنل سوای استعمال از دستکش . 




غذاهای 

فست-فود حاوی مواد حساسیت زا هستند، اما به شما نمی گویند کدام مواد 

در غذاهای فست-فود از مواد مختلفی استفاده می شود . بدین ترتیب در‌صورتی‌که آلرژی غذایی دارید، خوب تر میباشد از مصرف این غذاها پرهیز فرمائید . در سوسیس بوریتو ی رستوران مک دونالد بیش از 50 نوع مواد مختلف به کار گیری میشود که دربرگیرنده شیر، تخم مرغ، گندم، شیره ی ذرت و گروهی از مواد شیمیایی و نگاه دارنده ها هست . 




برخی از این رستوران ها اعلام می کنند که ممکن هست بعضی از غذاهایشان دربردارنده مواد آلرژی زا باشند اما هیچگاه نمی گویند که کدام مواد حساسیت زا . 




سیب 

زمینی سرخ کرده ها، 100 درصد از سیب زمینی صحیح نشده اند 

وقتی رستوران های فست-فود نو آغاز به عمل کردند، در سیب زمینی سرخ کرده ها 100درصد از سیب زمینی استعمال می شد که هر روز صبح پوست کنده شده و خلال می شد . البته امروزه دیگر از سیب زمینی های منجمد به کارگیری می شود . 




از آنجا که با منجمد شدن رنگ سیب زمینی ها تغییر‌و تحول می کند (وقتی در دمای 45 رتبه فارنهایت انبار می شوند) برای خودداری از تغییر تحول رنگ، در موقع عملیات کاشت باید سولفیت به آنان افزوده شود . پوست کندن و خلال شدن آنها نیز که دیگر همگی بوسیله دستگاه انجام می گیرد . 




برای سفید کردن سیب زمینی ها نیز از دی اکسید سولفور به کارگیری می شود . همچنین گاهاً از شکر نیز برای شیرین خیس کردن سیب زمینی ها به کار گیری می شود . به علاوه ی این مواد نگاه دارنده، سیب زمینی ها در روغن های هیدروژن دار نیز سرخ می شوند که به دوام و ماندگاری سیب زمینی ها کمک می کند . 




ولی این روغن ها سبب به بیماری های قلبی، دیابت و سرطان می شود . 




ملت فست-فود خور ؛ درحال حاضر که پرده از اسرار مربوط به غداهای فست-فود برداشته شد، دیگر می دانید که چه می خورید . پس گذشته از اینکه غذای فست-فود بعدی خود را سفارش دهید، کمی بیشتر تاءمل نمایید . 

  • iranhfc iranhfc
  • ۰
  • ۰

مواد 

اضطراری برای تهیه و تنظیم گوجه فرنگی شکم مالامال با گوشت و تخم مرغ 4 

عدد گوجه فرنگی بزرگ ( داخل گوجه خارجی باید خالی شود) 1قاشق 

غذاخوری روغن آووکادو و یا روغن زیتون 4حبه 

سیر خرد شده رزماری 

نمک 

فلفل 

4برش 

از گوشت 4عدد 

تحم مرغ 



راه اندازی فست فود

طریق 

تنظیم گوجه فرنگی شکم لبریز با گوشت و تخم مرغ مقدمه منقل را پاره ای گرم فرمائید . .باطن گوجه فرنگی‌ها را خالی فرمایید و در درون یک ماهی‌تابه بچینید . بعد پاره ای روغن آووکادو و یا این که روغن زیتون در آن بریزید و آن را با سیر ،رزماری، نمک ، فلفل مالامال نمایید . ماهی‌تابه را روی منقل قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه بپزد .همزمان، گوشت را در یک ماهیتابه‌ی انقطاع سرخ کنید .وقتی که گوجه فرنگی‌ها مهیا شد ، از روی منقل بردارید و رتبه حرارت آن را افزایش دهید . تخم مرغ‌ها را درون گوجه فرنگی بشکنید و برای 20 دقیقه آن را بپزید .گوشت را داخل گوجه فرنگی‌ها بریزید . اگر دوست داشتید می توانید از رزماری مازاد بر روی آن استعمال کنید . 

  • iranhfc iranhfc
  • ۰
  • ۰

یگو سوخاری یک غذا‌ی دریایی خوشمزه و پرطرفدار است که تفاوت آن با غذا‌های سوخاری دیگر مانند مرغ سوخاری و قارچ سوخاری این است که غذایی دریایی محسوب شده و به ندرت در فست فود‌ها تهیه و تنظیم میشود . درست کردن میگو سوخاری در خانه به سادگی با طعم دار کردن میگو با چاشنی مخصوص و بعد از آن سرخ کردن در روغن، امکان پذیر هست . در ادامه با طریق تهیه و تنظیم میگو سوخاری پفکی به دو روش آشنا می‌شوید: (۱) با پودر سیر و پیاز (۲) با پودر سوخاری و پودر پانکو . با ما هم پا باشید . 


۱ . 

شیوه تهیه و تنظیم میگو سوخاری پفکی (با پودر سیر و پیاز) مواد 

لازم میگوی 

منزه کرده 500 گرم تخم 

مرغ 1 عدد آبلیمو

قاشق غذاخوری سیر

حبه آرد 

یک سری منظوره 1 فنجان نمک

قاشق چایخوری فلفل 1/2 

قاشق چایخوری پودر 

سیر 1/2 قاشق چایخوری پودر 

پیاز 1/2 قاشق چایخوری آرد 

سوخاری 1 فنجان روغن 

اختصاصی سرخ کردن به میزان لازم فرمان 

تهیه: میگو را به روش درست پاک کردن میگو، پاک کرده، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کم آب شود . انقطاع کردن دم میگو ازرو است، در صورت تمایل می توانید دم میگو را جدا نمائید . 

طریق 

تنظیم میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

میگو را در ظرفی بریزید . آبلیمو، نمک، فلفل و سیر له شده را به میگو طولانی تر کرده و با دست خوب ترکیب فرمایید . روی ظرف دربردارنده میگو، سلفون بکشید و ظرف را به دوران ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا میگو مزه دار شود . 

یک عدد تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و ۱ قاشق غذاخوری (حدود ۱۵ میلی لیتر) آب به آن طولانی تر کنید . تخم مرغ و آب را با چنگال عالی هم بزنید تا مخلوط شوند . 

طرز 

تهیه و تنظیم میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

در کاسه‌ی دیگری یک فنجان آرد یکسری منظوره، یک قاشق چایخوری نمک، ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز مخلوط کنید . 

در کاسه‌ی دیگری ۱ فنجان پودر سوخاری بریزید . 

طرز 

تهیه و تنظیم میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

میگو‌ها را آغاز در آرد ادویه دار بغلتانید تا سطح آنان تماما با آرد پوشیده شود . 

روش 

تهیه میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

در مرحله بعد، میگوها را در تخم مرغ بزنید . 

روش 

تهیه و تنظیم میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

میگوهای آغشته به تخم مرغ را در آرد سوخاری بغلتانید تا اطراف آنان به طور کامل با آرد سوخاری پوشیده شود . 

روش 

تهیه میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

همه میگوها را به همین شیوه فراهم سرخ کردن فرمائید و آن گاه آنها را روی یک کاغذ پارچمنت یا یک تراز نچسب قرار دهید . 

طرز 

تهیه و تنظیم میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

روغن را در تابه‌ی چاله ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا دمای آن به ۳۷۵ رتبه فارنهایت یا ۱۹۰ مرتبه سانتی‌گراد رسد . برای تنظیم مرتبه حرارت روغن از یک دماسنج مخصوص آشپزی به کارگیری کنید و مراقب باشید دمای روغن از مرتبه حرارت مناسب، خیلی کمتر یا اکثر نشود . 

راه اندازی فست فود

روش 

تهیه و تنظیم میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

میگو‌ها را به آرامی در روغن قرار دهید . 

شیوه 

تهیه و تنظیم میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

فرصت دهید تا میگو‌های با سایز میانگین به مقطع ۱ الی ۲ دقیقه و میگو‌های درشت‌تر به مدت ۳ دقیقه در روغن سرخ شوند . 

نحوه 

تهیه و تنظیم میگو سوخاری پفکی به ۲ روش 

پس از این که میگو‌ها به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآمدند، با کفگیر ترک دار از روغن بیرون کرده و به برهه زمانی ۱ دقیقه روی دستمال کاغذی منحصربه‌فرد آشپزخانه قرار دهید تا روغن مازاد آنها گرفته شود . 


  • iranhfc iranhfc